Waarom SMART Capital nog meer geld gaat verdienen voor u

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Waarom SMART Capital nog meer geld gaat verdienen voor u!

     

Sam Hollanders

 
Sam Hollanders hier.

De missie van SMART Capital is erg duidelijk: geld verdienen… voor u.

Daar houd ik me dag en nacht mee bezig. Ik beheer een portefeuille met mijn eigen geld, en beleg ook in de posities die ik mijn lezers en abonnees aanraad.

Dat lijkt me nogal logisch: “you have to eat your own cooking”.

De afgelopen jaren haalden we op bepaalde posities honderden procenten winst. Die winsten boekten we steeds op dezelfde manier: door superieure aandelen te kopen van bedrijven die op dat moment om een verkeerde reden door beleggers werden uitgespuwd.

Die value-strategie vereist heel wat geduld, en werkt ook niet altijd even goed in alle marktomstandigheden.

Actieve fondsbeheerders, die in hun fondsen dus uitgesproken keuzes maken, hebben het de afgelopen jaren niet onder de markt gehad. Onderstaande grafiek toont het percentage fondsen aan dat het beter heeft gedaan dan de index over de laatste vijf jaar.

 600_sc52.jpg

Dit percentage is zeker niet statisch en schommelt doorheen de tijd.

Wanneer er weinig verschillen zijn tussen aandelen onderling op de markt, en wanneer aandelen worden aangevuurd door dezelfde factoren, dan doen actieve managers het niet goed. Dan kan je net zo goed een ETF kopen en je de moeite besparen van al die keuzes te maken.

Op dit moment zien we echter duidelijke tekenen dat de trend aan het keren is. Actieve beleggers krijgen stilaan meer kansen op de markt. Dat betekent dat wij ons als actieve stock pickers bij SMART Capital weer meer gaan kunnen onderscheiden… en meer geld gaan verdienen!

En geld verdienen, dat gaan we volgens mij zeker doen met de NIEUWE TIP die ik in de laatste editie van SMART Capital meegeef. 

Het is een technologiebedrijf dat volgens mij koopwaardig is. De groep gaat een cyclus tegemoet die bijzonder winstgevend gaat worden.

Over dit aandeel wordt weinig gesproken, en het staat helemaal niet op de radar van beleggers. Dat is een goeie zaak voor mij, want zo kunnen mijn abonnees het goedkoop oppikken… zolang het duurt!

Wanneer iedereen erover gaat spreken, gaan wij stilaan winst nemen uiteraard. Dat is nu eenmaal de filosofie van SMART Capital! Zo hebben we in het verleden steeds onze beleggers winst bezorgd, en zo zal het blijven.

Interesse om deze tactieken op jouw portefeuille toe te passen?

Teken dan meteen in en ontvang vandaag nog mijn tips!

 

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 
PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het rapport "Hoe u Grote Winsten kan Behalen Zonder Grote Risico's... met dit Streng Bewaakte Geheim van de Beursgoeroe's", gratis toegestuurd bij uw abonnement.
 

600_sc17.jpg