Dit rendement heb je al gemist

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Dit rendement
heb je al gemist!

     

 
Dag belegger, Sam Hollanders hier.

Hieronder plaats ik een copy paste van een artikel uit de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws.

600_sc56.jpg 

Het artikel spreekt voor zichzelf!

Het eerste kwartaal was voor de aandelenmarkten in het algemeen en voor SMART Capital in het bijzonder erg gunstig. Onze abonnees die kochten samen met ons, kijken ondertussen aan tegen mooie rendementen.

Toch is er nog altijd terughoudendheid bij beleggers over aandelen. De overtuiging is er nog steeds niet, ondanks al een mooie klim.

“Is het nog niet te duur, gaan we niet crashen?”

Dat zijn misschien pertinente vragen op korte termijn, maar op lange termijn zeker niet. Want de realiteit is nog steeds dat aandelen de hoogste rendementen opleveren, met veel minder kopzorgen dan bijvoorbeeld de verhuur van een huis of appartement.

Zolang je superieure bedrijven in portefeuille neemt, en die tegen een goede waardering binnenhaalt én bijhoudt, mag je mooie rendementen verwachten voor de aandelenmarkten. Want heb jij er al eens aan gedacht hoe je anders je pensioendoelstellingen gaat halen?

Als je aan de zijlijn blijft staan, dan wordt je geld continu minder waard (inflatie) terwijl je ook niet kan profiteren van het rente-op-rente effect dat aandelen je bieden. Aandelen zijn en blijven de beste beleggingen, zoals de grafiek hieronder ook al aantoont.

 600_sc57.jpg

Je moet er eens op een bepaald moment mee willen en durven beginnen.

Ik ben er me ten volle van bewust dat dit niet altijd eenvoudig is. Beleggen is ook een psychologische strijd voeren tegen jezelf, en angst en hebzucht en andere emoties zoveel mogelijk uitschakelen.

Ik kan je daarbij helpen want heb toch al wel wat ervaring opgebouwd in de markten. Bovendien beheer ik de portefeuille van SMART Capital alsof het de mijne was. Ik stop namelijk ook écht geld in de bedrijven die ik aanraad.

Een betere deal dan SMART Capital vind je op dit moment niet als het op aandelenbeleggingen aankomt. Profiteer van onze ervaring en kennis.

De winsten van het eerste kwartaal heb je dan misschien gemist, het mooiste komt er nog aan!
 

BELEG HIER SAMEN MET MIJ IN AANDELEN

Sam Hollanders

 

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 
 
 
PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het rapport "Hoe u Grote Winsten kan Behalen Zonder Grote Risico's... met dit Streng Bewaakte Geheim van de Beursgoeroe's", gratis toegestuurd bij uw abonnement.
 

600_sc17.jpg