Beurzen op record, wat nu

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Beurzen op record,
wat nu?

     

Sam Hollanders

 
Sam Hollanders hier.

Het gaat fantastisch op de beurs.

Zo goed zelfs, dat de MSCI All World een nieuw record neerzette.

Deze index is van belang, omdat hij een goede graadmeter is voor alle aandelenmarkten ter wereld.

 600_sc2.jpg

 
Nog steeds krijg ik mailtjes van beleggers die de rally gemist hebben.

Sommigen hebben zelfs hun volledige portefeuille verkocht en daardoor een groot deel van de rally aan hun neus zien voorbij gaan. Sommigen hebben niet gekocht, en volledig in cash blijven zitten. En anderen hebben een mooie portefeuille waarmee ze geprofiteerd hebben van de rally, maar toch een flinke cashpositie aangehouden.

Die laatste optie geniet uiteraard de voorkeur.

Valuebeleggers zijn niets zonder cash, want dat is hun droog poeder voor wanneer de markten de andere richting uitgaan. De markt kan best nog een hele tijd blijven stijgen, maar het zou logischer zijn mocht er op een bepaald moment eens een (flinke) correctie komen.

Ik zit al bijna 20 jaar in aandelenbeleggingen en weet dat aandelen op lange termijn de beste belegging zijn en blijven. Dat betekent echter niet dat ik als een kip zonder kop ga beleggen en mezelf ‘vast’ ga zetten door fully invested te zijn.

Ook Warren Buffett heeft dit begrepen en zit in Berkshire Hathaway op dit moment voor zo’n 40% in cash. Dat is de spirit van de echte valuebelegger: koopjes doen op de markt tegen een flinke korting, maar jezelf ondertussen ook heel flexibel laten handelen.

Als waardebelegger heb ik een aantal bedrijven op mijn radar staan die ik graag wil kopen na een correctie. De value aanpak wil systematisch handelen en daar hoort een verlanglijstje bij van aandelen die je graag wil hebben tegen kortingsprijzen.

Dat lijstje is uiteraard voorbehouden aan mijn abonnees.

Het voordeel is dat je samen met mij de markten kunt opvolgen, en wanneer het moment er is om te kopen, dan zal ik je zeggen wat en hoeveel je moet kopen, en tegen welke prijs. Op die manier gaan we samen voor het beste rendement.

SMART Capital is al 15 jaar dé referentie voor aandelenbeleggers die liefst zo weinig mogelijk betalen voor de beste prijs.

Ik heb 2 Selectielijsten waarmee je een mooie portefeuille kunt samenstellen. Je kunt ze meteen downloaden als je abonneert en voor de prijs hoef je het niet te laten:

-          249 euro voor 1 jaar;

-          399 euro voor 2 jaar

En heel interessant, een kwartaalabonnement voor 62,50 euro per kwartaal.

Bovendien is er een niet tevreden geld terug garantie, zonder lastige vragen, gedurende 7 dagen.

Een onklopbaar aanbod!
 

600_button_abonneer_hier.gif 

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 
PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het rapport "Hoe u Grote Winsten kan Behalen Zonder Grote Risico's... met dit Streng Bewaakte Geheim van de Beursgoeroe's", gratis toegestuurd bij uw abonnement.
 

600_sc17.jpg