900% winst of 0,11%. Jij kiest

Nieuwsbrief SmartCapital

 

900% winst of 0,11%?
Jij kiest!

     

Sam Hollanders

 
Sam Hollanders hier.

Ondanks de historisch lage spaarrente durft het leeuwendeel van de Nederlanders niet te beleggen. Dat besluit Tilburg University uit een onlangs verschenen onderzoek.

Nog geen kwart (23%) van de huishoudens belegt in aandelen en/of obligaties. Angst voor de risico’s en twijfels over de financieel adviseurs zijn de meest vernoemde argumenten om aan de zijlijn te blijven staan.

In plaats daarvan laten de meeste Nederlanders hun geld gewoon op een spaarrekening staan. Nederlanders hebben op dit moment ruim 336 miljard euro op spaarrekeningen staan tegen een rente van… bijna nul.

In Vlaanderen is de situatie nog erger. Daar belegt, afhankelijk van welke studie je aanhaalt, amper 15%! De spaarcenten, die voor de meesten op lange termijn belegd kunnen worden, staan dus weg te kwijnen tegen een rente van amper 0,11%.

Kan het ook anders?

Jazeker!

Eerder deze week ging Picanol, een aandeel dat ik kocht in maart 2012, door de 106,5 EUR per aandeel.

Dit is de eerste ten-bagger die ik haal, met andere woorden een aandeel dat X 10 ging.

 600_sc6.jpg

Bron: Bloomberg

 
Op de grafiek hierboven zie je de evolutie die Picanol heeft doorgemaakt.

Een ten-bagger blijft een uitzonderlijk fenomeen in een portefeuille, maar wanneer je er een hebt, dan stijgt het rendement van je totale portefeuille enorm.

Picanol is een van de parels die SMART Capital in portefeuille heeft genomen omwille van onze value overtuiging. Het aandeel was destijds enorm goedkoop, maar niemand wilde erin beleggen. De jaren daarna kwam het besef dat Picanol een unieke technologie in huis had, en kwam de waarde naar boven.

Ook nu zijn er bedrijven in de Selectielijsten van SMART Capital die een gelijkaardig parcours kunnen voorleggen.

Ik ga je niet beloven dat je op 5 jaar je geld zal vertienvoudigen, zoals bij Picanol. Ik kan je wél zeggen dat je geld een pak beter zal renderen dan door je geld op je spaarrekening te laten staan.

Het haastige traden om een paar procentjes winst te maken, met alle stress van dien, is niet de insteek bij SMART Capital. Wachten loont, tot een bedrijf tot volle bloei komt en de onderwaardering wordt weggewerkt.

Daar kruipt enorm veel tijd en onderzoek in, die je met een drukke job en gezin waarschijnlijk niet hebt.

Daar kan SMART Capital je bij helpen.

Tegen een bescheiden abonnementsprijs vertel ik je welke aandelen je best koopt, en wanneer je ze verkoopt.

Een beter voorstel om je portefeuille te laten renderen vind je niet in de Lage Landen!

De keuze is dus aan jou: een mogelijk rendement van 900%, of een zekere rentevoet van 0,11% waarmee je 100% zeker koopkracht verliest.

Kies voor aandelen, kies voor een ervaren gids: SMART Capital.

ACTIVEER HIERONDER JE ABONNEMENT.
   

600_button_abonneer_hier.gif 

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 
PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het rapport "Hoe u Grote Winsten kan Behalen Zonder Grote Risico's... met dit Streng Bewaakte Geheim van de Beursgoeroe's", gratis toegestuurd bij uw abonnement.
 

600_sc17.jpg