Een belangrijke les van Warren Buffett

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Een belangrijke les van

Warren Buffett

     

Sam Hollanders

 
Sam Hollanders hier.

Als je een waardebelegger bent zoals ik, dan is Warren Buffett ongetwijfeld je leermeester. Wat die man aan beurswijsheden heeft, is onovertroffen.

Vandaag, 30 augustus, wordt ‘oom Warren’ al 87 jaar, en hij is nog altijd in even goede vorm.

Ik zal meer zeggen, zo scherp als een mes!

Warren heeft in de loop der jaren ontelbare brieven geschreven over beleggen die ik maar al te graag lees en ook probeer toe te passen. Hij heeft ons in de loop der jaren geleerd dat timing een van de minst goeie manieren is om aan beleggen te doen.

Dat wil niet zeggen dat je niet naar het juiste instapmoment moet zoeken, wel integendeel! De initiële prijs van een belegging bepaalt in grote mate het succes.

Maar market timing is zinloos.

Een goede belegging zal door de jaren heen een superieur rendement opleveren, of je ze nu vandaag koopt of binnen een week, met een paar procenten verschil.

In plaats van market timing, waar je alleen maar zenuwachtiger van wordt en je focus doet verliezen, kan je beter kijken naar de intrinsieke waarde van een belegging.

Beleggers focussen zich vandaag steeds meer op een kransje van dure beleggingen in de technologiesector, de zogenaamde FANG-aandelen.

Ik raad je niet aan om daar aan mee te doen, integendeel. In dat verband wil ik een citaat meegeven van de sidekick van Warren, Charlie Munger:

 600_sc19.jpg

“Wij hebben onze kost niet verdiend met het constant slimmer proberen te zijn dan andere mensen, maar wel door minder domme dingen te doen…”

 
In mijn Selectielijst heb ik interessantere bedrijven met een bewezen businessmodel. Dat zijn niet zomaar de namen die je overal terugvindt, of de indexaandelen van de AEX of BEL20.

Goed beleggen wil ook betekenen dat je verder gaat kijken dan je neus lang is, en dat je wil afwijken van de platgetreden paden.

Ik ken niemand op de beurzen die geld heeft verdiend met hetzelfde te doen als iedereen!

Dat vergt wat moed, en ook wat geduld.

Grote winsten op de beurzen komen er niet na één dag of zonder je huiswerk te willen maken. Dus hoewel een bepaald segment van de beurzen vandaag duur is, zijn er zeker nog koopjes te doen.

Die koopjes wil ik met jou delen als je vandaag intekent op SMART Capital. Dat zal je niet beklagen. Ik ben ervan overtuigd dat SMART Capital u zal bevallen.

Vandaar dat ik u een gedurfd aanbod wil doen. Neem nu een abonnement met een Niet Tevreden, Geld Terug garantie.

Indien u tijdens de eerste 7 dagen besluit dat onze publicatie niet voor 100% beantwoordt aan uw verwachtingen, betalen wij uw abonnementsgeld zonder verdere vragen volledig aan u terug.

Indien u daarna opzegt, krijgt u 100% van het uitstaande saldo terug. M.a.w. u loopt geen enkel risico!

Dit aanbod kan ik u enkel aanbieden omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit van mijn nieuwsbrief.

 

JA, LAAT ME KENNIS MAKEN MET JE TIPS    

 

600_button_abonneer_hier.gif 

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 
PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het rapport "Hoe u Grote Winsten kan Behalen Zonder Grote Risico's... met dit Streng Bewaakte Geheim van de Beursgoeroe's", gratis toegestuurd bij uw abonnement.
 

600_sc17.jpg