Waarom SMART Capital 7 dagen proeftijd geeft

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Waarom SMART Capital
7 dagen proeftijd geeft

     

Sam Hollanders

 
Sam Hollanders hier.

Soms is het ook eens aangewezen om de kwaliteiten van je eigen product in de verf te zetten.

Dat doen we niet al te vaak, want ‘eigen lof stinkt’, zoals dat heet. Maar er is een uniek kenmerk dat SMART Capital onderscheidt van de andere beleggingsbladen, namelijk het feit dat je een niet tevreden, geld terug garantie krijgt van 7 dagen wanneer je intekent op een abonnement.

Inderdaad, dat leest u goed.

Indien u tijdens de eerste 7 dagen besluit dat onze publicatie niet voor 100% beantwoordt aan uw verwachtingen, betalen wij uw abonnementsgeld zonder verdere vragen volledig aan u terug.

Indien u daarna opzegt, krijgt u 100% van het uitstaande saldo terug. M.a.w. u loopt geen enkel risico! 

Dit aanbod kan ik u enkel aanbieden omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit van mijn nieuwsbrief. Ik ben namelijk overtuigd van mijn value aanpak, die ik nu al meer dan 15 jaar consequent in de praktijk breng.

Bij SMART Capital vindt u geen ellenlange lijsten terug met aandelen, die we dan amper bespreken, maar 2 heel duidelijke Selectielijsten, elk met een andere benadering.

Op die manier kunt u zelf een mooie portefeuille samenstellen, zonder al te veel kosten! Want rekent u eens mee hoeveel de bank verdient aan uw beleggingsfondsen? Zeker al 2% instapkosten, plus gemakkelijk 1,5% beheerloon per jaar. Daar betaalt u de dure maatpakken van de bankiers mee.

Voor mij is dat niet nodig, ik ben tevreden met een eenvoudige jeans en trui.

Maar dat is voor mij de essentie: aantrekkelijke aandelen kopen en ze op lange termijn bijhouden tot de waarde ervan naar boven komt. En dat in combinatie met een zéér nauwlettende opvolging ervan.

Ik ben er trouwens van overtuigd dat mijn laatste nummer weer een schat aan informatie over heel interessante bedrijven bevat. Zo bespreek ik een aandeel waarmee u de groei van Azië kunt bespelen via één bedrijf. Het is een geweldig bedrijf met een zeer lange geschiedenis en actief in verschillende segmenten.

In mijn ogen is een dergelijke belegging veel interessanter dan een belegging in een Aziatisch aandelenfonds, want met dit bedrijf weet u tenminste wat u koopt.

Ook bespreek ik onder andere een bedrijf dat actief is in boorplatformen en een ander bedrijf dat zich bezig houdt met meststoffen. Want naarmate de wereldbevolking groeit, zal er steeds meer behoefte zijn aan goede meststoffen.

Op die manier haalt u een lange termijn groeithema binnen in uw portefeuille.

Benieuwd naar mijn tips? Dan moet u dringend mijn abonnementsformules leren kennen. Ik ben er zeker van dat u daarna een trouwe abonnee blijft, want u krijgt meteen ook toegang tot het rijke archief van SMART Capital.

Daarom voel ik me perfect comfortabel met het aanbieden van 7 dagen proefperiode.

KLIK HIER VOOR ONZE ABONNEMENTEN.

  

600_button_abonneer_hier.gif 

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 
PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het rapport "Hoe u Grote Winsten kan Behalen Zonder Grote Risico's... met dit Streng Bewaakte Geheim van de Beursgoeroe's", gratis toegestuurd bij uw abonnement.
 

600_sc17.jpg