Wees de centrale banken te slim af

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Wees de centrale banken
te slim af!

     

Sam Hollanders

 
Sam Hollanders hier.

Ik spreek heel vaak met individuele beleggers en vaak klagen ze over de enorm lage rentestand.

Zowel in België als Nederland moeten we leven met extreem lage rentes op spaarproducten met een vaste opbrengst.

In België is de inflatie zelfs nog een pak hoger, waardoor we een negatief rendement op ons spaargeld hebben! Als je niet oplet, dan ben je op 5 jaar tijd 15 tot 20% van je koopkracht kwijt, precies omdat je geen actie hebt ondernomen.

Wanneer ik mensen hierover spreek, trekken ze vaak grote ogen, maar helaas wordt er daarna niets ondernomen.

“We zullen wel zien” of “de beurs is niks voor mij” is het antwoord dat je dan al te vaak krijgt.

Blijf niet bij de pakken zitten! Dat is het beste advies dat ik je kan geven.

Mensen voelen zich vaak in de steek gelaten door hun traditionele bank of beleggingsadviseur, en dat kan ik goed begrijpen, want al te vaak wordt er dan automatisch een voorstel van beleggingsfondsen gedaan. Die beleggingsfondsen rekenen vaak enorm hoge kosten aan, zonder dat je het beseft. Instapkosten van 2% en een jaarlijkse beheerkost van 1,5% zijn heus geen uitzondering.

Je belegt dan wel in aandelen, maar in feite houd je veel minder over dan bij een rechtstreekse belegging in aandelen.

Dit is ook niet de oplossing.

Ik blijf bij SMART Capital een grote voorstander van een directe belegging in aandelen en holdings. Op die manier krijg je toegang tot beleggingen die enorm gespreid zijn en tegelijkertijd ook beleggen in zaken waar je als particuliere belegger minder makkelijk toegang toe hebt, zoals private equity.

Het is heus niet nodig om een ‘professional’ van een bank op zijn woord te geloven.

Wist je trouwens dat deze professionals het vaak minder goed doen dan een particuliere belegger omdat ze gedwongen worden om slaafs indexen te volgen, en vaak de kleinere aandelen links laten liggen?

Die kleinere bedrijven negeren ze omdat er vaak geen sell-side analist op zit die deze aandelen opvolgt.

Dit creëert voor ons echter enorme kansen!

Als ik mijn Selectielijst eens goed bekijk, dan zie ik daar een heel aantal kleinere en middelgrote aandelen tussen zitten. En laat dit nu vaak mijn beste beleggingen zijn! Ik zie vaak winsten van +100 tot +300% en zelfs meer.

In de grootste aandelen die iedereen kent, heb je minder winstpotentieel. Het is dus best mogelijk dat jij als particuliere belegger een rendement haalt waar een ‘professional’ groen naar kijkt.

Ik kan je gids zijn op de weg naar hogere rendementen. Dankzij een ervaring van meer dan 15 jaar in beleggen en ondernemen weet ik ondertussen hoe het spel in elkaar zit. Een rustige en standvastige beleggingsmethode, gepaard aan kennis en discipline zal volgens mij de beste resultaten opleveren.

De rendementen liegen niet, want we hebben al vele aandelen in de lijsten die verschillende keren zijn verdubbeld en verdrievoudigd, en zelfs nog meer!

SMART Capital, je trouwe gids op weg naar een groter vermogen.

Klik hieronder op de rode button en ontdek mijn Selectielijst. Je hebt een garantie van 7 dagen niet tevreden, geld terug!

  

600_button_abonneer_hier.gif 

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 
PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het rapport "Hoe u Grote Winsten kan Behalen Zonder Grote Risico's... met dit Streng Bewaakte Geheim van de Beursgoeroe's", gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_sc17.jpg