Nog 1 dag de super-eindejaars-aanbieding

Nieuwsbrief SmartCapital

Ik mag vandaag van mijn uitgever een super-eindejaars-actie houden. Indien u besluit om vóór 1 januari 2018 een abonnement te nemen op SMART Capital, dan krijgt u 3 maanden (waarde €62,50) + het "SMART Pennies Rapport" (waarde €49,-) er gratis bij. Ontdek de verborgen pareltjes onder de pennystocks die u veel  rendement, spanning en plezier op de beurs zullen bezorgen. Lees hieronder meer over deze eenmalige super-aanbieding.
 

600_button_3_maanden_gratis.jpg

 

Mijn allerlaatste TIP van 2017

Zorg dat u deze aanbeveling niet mist!
 

Sam Hollanders

Sam Hollanders hier.

Dit is de laatste mail die u dit jaar van mij krijgt.

De eindejaarsperiode is traditioneel een periode om even terug te blikken.

Voor de beurzen was het zeker geen slecht jaar. Winsten van meer dan 10% konden vlot behaald worden.

Ook volgend jaar ziet er voor mijn part niet slecht uit. 

Ik heb al geschreven dat volgend jaar de inflatie wel eens hoger zou kunnen uitkomen. Dat is een slechte zaak voor beleggers in vastrentende effecten en spaarboekjes, maar aandelen zitten wel in een ‘sweet spot’ bij een inflatie tussen pakweg 2 en 4%.

Van die 4% zitten we nog een heel eind verwijderd, zeker in Europa. De ECB zal er alles aan doen om de inflatiedoelstelling van dicht bij maar onder 2% te bereiken.

Nog heel even over de beurzen, want ik heb nog een laatste tip voor u voor dit jaar.

U weet dat mijn leuze is: “Alles wat je nodig hebt om winstgevend te beleggen zijn een stel goede basisprincipes, aangevuld met discipline en geduld.”

Daar sta ik zeker nog achter.

Een opvallend bewijs van mijn stelling is het feit dat de aandelen Berkshire Hathaway, de holding van mijn grote voorbeeld Warren Buffett, eerder vorige week de 300.000 USD per aandeel bereikt hebben!

Hieronder ziet u een grafiek sinds 1980 die we voor de gemakkelijkheid van CNBC gehaald hebben.

 600_sc42.jpg

Inderdaad, de klasse A aandelen hebben het dit jaar zelfs nog beter gedaan dan de S&P500, die met zowat 20% steeg terwijl Warren 22% winst neerzette.

Buffett kocht de aandelen in december 1962, toen hij zowat 32 jaar oud was. Ook toen al was hij op zoek naar ondergewaardeerde aandelen waar niemand nog naar omkeek. Hij ging op zoek naar winstgevende beleggingen, en de prijs was erg belangrijk, want goedkoop is een belangrijk criterium.

Nu ga ik hier niet zeggen dat we het parcours en het track record van Warren Buffett zomaar kunnen kopiëren, maar we kunnen er wel alles aan doen om zijn prestaties te evenaren.

Een van mijn belangrijkste funderingen in de beleggingsportefeuille, zijn holdings. Als je weet dat veel van die holdings worden geleid door de beste beleggers ter wereld, dan kan je als kleine belegger je karretje daar aan vasthaken. Op die manier bereik je met een kleine inleg een geweldige diversificatie en kan je bovendien met veel lagere kosten beleggen dan wanneer je in een beleggingsfonds van de bank belegt, dat je al vaak 1,5% per jaar kost.

Kan je je inbeelden in welke mate dat aan je rendement vreet?

Mijn spaarplan is een ideale oplossing voor wie een mooi rendement wil in aandelen, maar ook niet constant met zijn neus op het scherm wil zitten. Het is ook een ideale oplossing voor wie op gezette tijdstippen wil beleggen zonder zich al te veel aan te trekken van de schommelingen op de beurzen.

In het jongste nummer van SMART Capital halen we een oude bekende holding weer boven. Het is een bedrijf met een lange historie en bovendien een uitzonderlijk managementteam. Ze maken niet veel reclame voor zichzelf, maar dankzij die discretie zitten ze wel op fantastische bedrijven en verborgen meerwaarden.

Ik vind dit echt een mooi bedrijf om op regelmatige basis in te beleggen. Het leuke is ook dat je er weinig hoeft naar om te zien. In het laatste nummer van SMART Capital vertel ik je alles over dit bedrijf.

Zo, dat was mijn laatste tip voor 2017, maar er is meer........... 

 

Eindejaars-actie


 600_button_3_maanden_gratis.jpg 

 
Ik mag dit jaar van mijn uitgever een unieke eindejaars-actie houden. Indien u besluit om vóór 1 januari 2018 een abonnement te nemen, dan krijgt u er 3 maanden gratis bij. Zo kunt ook u extra lang profiteren van de vele voordelen die het beleggen volgens de SMART Capital methode biedt. Want dat deze methode succesvol is, bewijst deze methode al vele jaren.

 

De vijf voordelen voor u op een rij 

  • Elke week (48 X per jaar) een nieuwsbrief met mijn kijk op de beurs, het belangrijkste actuele nieuws van de bedrijven in de portfolio en nieuwe aanbevelingen.   
  • 3 maanden gratis abonnement. Een extra periode van drie maanden, zonder dat u daarvoor maar iets betaalt. Ons eindejaars-cadeau aan u.  
  • 7 dagen Niet goed, geld terug garantie. Indien u niet tevreden bent en uw abonnement binnen 7 dagen opzegt, krijgt u het volledige bedrag terug-gestort. U loopt dus geen enkel risico.
  • Ook na 7 dagen hebt u een niet goed, geld terug garantie. Als u ergens gedurende de looptijd van uw abonnement niet tevreden bent, laat het me weten en ik geef u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Een e-mail naar onze klanten service is al voldoende om uw abonnement te stoppen.  
  • Gratis het "SMART Pennies Rapport". Dit rapport bevat verborgen beurspareltjes die wat peper toevoegen aan de bestaande portefeuille en het beleggen leuker en spannender maken. Onderaan deze mail treft u daarover meer informatie aan.  

 

WILT U OOK PROFITEREN VAN DEZE EINDEJAARS-ACTIE?

  Schrijf u dan vandaag nog in
 

600_button_abonneer_hier.gif 
 

Let op: deze actie loopt op 31 december 2017 om 23:59 uur af! 

 

Een heel mooi eindejaar en tot volgend jaar!


Met vriendelijke groet,
 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 
PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het "SMART Pennies Rapport" gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

SMART CapitalBent u op zoek naar een manier om beleggen leuk te houden, eventueel verborgen pareltjes te ontdekken, en wat peper toe te voegen aan uw bestaande portefeuille? Sluit dan nu een abonnement af en krijg het "SMART Pennies Rapport" gratis toegestuurd.

Voor bijgaand rapport werden alle 4398 aandelen uit Amerika, Canada en de eurozone die onder de €3 noteren bekeken. Na diverse strenge filters blijft er een lijst van 40 aandelen over, en daarvan heb ik er 5 geselecteerd waarvan de verhouding tussen risico en rendement het meest optimaal is en dus enorme winstkansen bieden. 

Benieuwd naar deze verborgen pareltjes? Bestel het rapport. Het is nu ook zonder abonnement los verkrijgbaar. Meer informatie over dit rapport treft u HIER aan.