Honderden procenten rendement in het verschiet met deze aandelen!

Deze man is waarschijnlijk een van de meest succesvolle beleggers aller tijden. Zijn naam is Jesse Livermore. Je hebt misschien al wel eens van hem gehoord.

Jesse Livermore

Ik zal hier niet zijn hele levensloop uit de doeken doen, of zijn fabelachtige beleggingssuccessen bewieroken, maar er is wel één uitspraak van hem die je moet onthouden.

Livermore zei immers ooit eens: “Het was niet dankzij gelijk te halen dat ik veel heb verdiend op de beurs, maar door stevig te blijven zitten op mijn posities.”

Je moet dus als rechtgeaarde valuebelegger regelmatig contrarian durven zijn. Tegendraads dus.

Door met de massa mee te heulen, verdien je niks. Je verliest alleen maar.

In dat verband wil ik je even wat vertellen.

Herinner je je het verhaal over de grondstoffen nog? Een paar jaar geleden was de sky the limit. Het aanbod zou enorm krimpen en de vraag stijgen.

Grondstoffenaandelen gingen door het dak. Vandaag zie je precies het tegenovergestelde. Als ik tegen mijn abonnees een verhaal afsteek over de grondstoffenaandelen die ik in de selectielijst heb zitten, word ik scheef bekeken.

Dat is nu precies wat ik bedoel. Prijs volgt altijd het sentiment op de beurs. Deze aandelen worden gewoon uitgekotst op de beurs, een ander woord vind ik er niet voor.

Nochtans is de beleggingscase voor bepaalde grondstoffen nog nooit zo sterk geweest als vandaag. Als je je huiswerk maakt, vind je nog genoeg grondstoffen die de komende jaren een aanzienlijk aanbodtekort zullen optekenen, en die een blijvend sterke vraag zullen kennen.

Ik kan je garanderen dat eens het tij keert, deze aandelen winsten van tientallen, soms zelfs honderden procenten zullen optekenen. Want zo gaat het altijd. Slimme beleggers nemen een positie in, terwijl de onwetenden dumpen.

Ik volg graag de uitspraak van Jesse Livermore. Ik heb resolute KOOP adviezen op deze aandelen staan. De faire waardes die ik heb berekend op basis van diepgaand analysewerk, liggen pakken hoger dan de beurskoers.

Laat de markt deze aandelen dus maar uitspuwen. Ik heb tijd van wachten.

Als jij je ook wil positioneren, dan moet je nu handelen. Zo vaak krijg je dergelijke kansen niet om topbedrijven in hun sector fors onder de intrinsieke waarde op te pikken.

Bij SMART Capital tonen we je niet alleen hoe je de koopjes er uit haalt, maar ook hoe je je emoties bedwingt bij het beleggen.

Je kan deze knowhow risicoloos uitproberen als je een abonnement neemt op SMART Capital

De kansen liggen op je te wachten, maar je moet wel actie ondernemen dan.

Beter vandaag dan morgen.

KLIK HIER OM EEN ABONNEMENT TE NEMEN