Ik ga op schattenjacht… voor u

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Ik ga op schattenjacht… voor u!

 

 
Sam Hollanders

Sam Hollanders hier.

Als u mijn mailings en nieuwsbrieven regelmatig leest, dan hoop ik dat u ondertussen wel weet dat ik maar één belangrijke missie heb: waarde creëren voor mijn lezers en abonnees. Daarom plaats ik mijn belangen gelijk met die van mijn abonnees/mede-aandeelhouders.

Wat ik interessant vind, daar beleg ik zelf ook in.

“I eat my own cooking,” zoals ze in het Engels zo mooi zeggen.

Nu, het is altijd gemakkelijker om koopjes te vinden wanneer de volatiliteit toeneemt, en de markten zakken. Passieve beleggers, die gewoon de index volgen en geen onderscheid maken tussen de bedrijven, gooien dan vaak het kind met het badwater weg.

Ik ben veel positiever over de mogelijke rendementen op de beurs dan pakweg in december of januari. De stijging van de volatiliteit zorgt voor meer kansen. De emotie is wat terug op de beurs. Beleggers worden heen en weer geslingerd tussen angst en hebzucht.

De illusie dat een beurs enkel kan stijgen, lijkt wat te verkruimelen.

Pas op, ik adviseer nog steeds tegen het te snel roepen dat het koopjes zijn als een aandeel eens 5% zakt. Maar klappen van 20% en meer die we nu ook weer terug regelmatiger zien, schept wel mogelijkheden. Daarom ben ik voor u op schattenjacht geweest in de laatste editie van SMART Capital.

Ik benut de volatiliteit die momenteel heerst op de markt optimaal. En ik kan u gerust zeggen: wat ik heb bovengehaald uit mijn schattenjacht, zal u doen watertanden.

Zonder te veel in detail te treden (dat is voorbehouden aan mijn betalende abonnees), heb ik de volgende topaandelen geselecteerd:

  • Een holding met een mooie korting op de waarde;
  • Een landbouwaandeel;
  • Een chemie-aandeel dat ik vorige week bijkocht.

Dit zijn voor mij mooie aandelen om een gespreide portefeuille mee op te bouwen.

Je merkt het, terwijl anderen zenuwachtig worden, houden wij met overtuiging vast aan onze value-benadering. We kopen immers wanneer het goedkoop is, niet wanneer het duur is. Dat blijft de kern van SMART Capital, al 15 jaar lang.

Dus wil jij ook op de eerste rij zitten en winst maken op het juiste moment? Sluit je dan vandaag aan bij de groeiende club van value-beleggers van SMART Capital. Je krijgt dan direct toegang tot alle nieuwsbrieven, ook het archief.

Een abonnement op SMART Capital is nog steeds de beste manier om het rendement op uw vermogen duurzaam te verhogen.

 
600_button_abonneer_hier.gif  

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 
PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het "SMART Pennies Rapport" gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

SMART CapitalBent u op zoek naar een manier om beleggen leuk te houden, eventueel verborgen pareltjes te ontdekken, en wat peper toe te voegen aan uw bestaande portefeuille? Sluit dan nu een abonnement af en krijg het "SMART Pennies Rapport" gratis toegestuurd.

Voor bijgaand rapport werden alle 4398 aandelen uit Amerika, Canada en de eurozone die onder de €3 noteren bekeken. Na diverse strenge filters blijft er een lijst van 40 aandelen over, en daarvan heb ik er 5 geselecteerd waarvan de verhouding tussen risico en rendement het meest optimaal is en dus enorme winstkansen bieden. 

Benieuwd naar deze verborgen pareltjes? Bestel het rapport. Het is nu ook zonder abonnement los verkrijgbaar. Meer informatie over dit rapport treft u HIER aan.