Value Investing zonder het harde werk

Nieuwsbrief SmartCapital

 

SMART Formula Rapport 

Value Investing zonder het harde werk


  

 

200_sc_smart_formula_rapport.jpgIs het mogelijk om te profiteren van de kennis van bekende waardebeleggers zoals Warren Buffett, Charlie Munger, Walter Schloss,... zonder hele dagen met je neus in jaarverslagen te zitten?

Joël Greenblatt ontwikkelde met zijn Magische Formule in het boek “The little book that beats the market” zo’n methode.

Bij de SMART Formula is het idee ontleend aan de vele onderzoeken van beleggers en wiskundigen. Hierbij verdient Piotroski met zijn F-score een aparte vermelding, maar vooral Joel Greenblatt heeft met zijn “Magische Formule” de deuren geopend naar vele onderzoeken.

Met de SMART Formula bouwen wij voort op zijn basisprincipes: zoek de aandelen die momenteel de beste mix hebben tussen kwaliteit en goedkoop. Daar voegen wij ook nog een derde parameter, het momentum, aan toe.

Het belangrijkste verschil tussen de SMART Formula en de Magische Formule?

Bij de SMART Formula ga ik met een fijne kam door de cijfers om de bedrijven er uit te filteren die slechts éénmalig goede resultaten hebben of hun cijfers manipuleren.

Om aandelen te selecteren zoek ik naar de beste mix van prijs en kwaliteit op basis van Yield (= goedkoop), op ROC (Return on Capital = kwaliteit) en op momentum (aandeel zit in een stijgende lijn).

Van de aandelen die de beste mix zijn tussen waarde en kwaliteit, nemen we de 50% die het meest positieve momentum hebben. Van deze selecteren we dan weer de goedkoopste aandelen.

In dit rapport ontdekt u 12 nieuwe aandelentips geselecteerd via de SMART Formula en meer over de werking van deze formule. De 52 reeds afgesloten posities uit eerdere SMART Formula Rapporten leverden gemiddeld 13,6% rendement per jaar op.

Benieuwd naar deze 12 nieuwe aandelentips? Bestel het rapport. Het is nu, ook zonder abonnement, maar enkel in april, voor slechts €49,- los verkrijgbaar. Vanaf 1 mei betaalt u het standaard bedrag van €79,- 
 

100_sc_smart_formula_rapport.jpg

 

Download hier het losse
SMART Formula Rapport:

 

 

Of sluit een jaarabonnement af op SMART Capital, dan krijgt u het SMART Formula rapport er gratis bij.

  

Abonneer u vandaag nog en ga direct
met deze 12 nieuwe aandelentips aan de slag!

 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg 

600_sam_hollanders_foto2.jpg

 
Beste groeten,
 
Sam Hollanders
SMART Capital