Laat dit niet gebeuren met uw geld

Nieuwsbrief SmartCapital

   

Sparen kost Belgen bijna
4 miljard aan koopkracht

Laat het u niet gebeuren!

  

Onderstaand berichtje las ik op de voorpagina van Het Laatste Nieuws, een van de belangrijkste kranten in Nederlandstalig België.

Deze krant wordt gelezen door een heel divers publiek, gaande van de arbeider tot de directeur van een groot bedrijf.
 

 SMART Capital

 

Het begint nu eindelijk door te dringen bij een groot publiek: door je geld op een spaarrekening te zetten, verlies je enorm veel geld. Je verliest gewoon 1,47% per jaar en dan spreken we nog niet over de hogere inflatieverwachtingen die we voor de komende jaren hebben.

Het is niet voor niets dat ze inflatie de ‘sluipmoordenaar voor uw geld’ noemen. Jaar na jaar gaat er een beetje vanaf, tot je voordat je het weet met een verlies van 10 of 20% zit.

Laat het u niet gebeuren!

Laat je zuurverdiende spaarcenten waarvoor je hard hebt gewerkt, niet zomaar afpakken.
 

Gelukkig zijn er oplossingen

Op de markt zijn er namelijk nog steeds voldoende aandelen van bedrijven te vinden die goed kunnen presteren dankzij een mooi dividendrendement, en ook een interessant koerspotentieel hebben.

Je begrijpt het al: aandelen zijn de enige manier momenteel om je koopkracht niet alleen op peil te houden, maar ook te laten toenemen.

Maar let goed op: niet zomaar alle aandelen zijn geschikt voor je portefeuille. Alleen goedkope aandelen van topkwaliteit mag je opnemen in portefeuille. Anders zou je wel eens bedrogen kunnen uitkomen.

Daarom wil ik heel graag je gids zijn om samen de inflatie te kloppen. SMART Capital heeft al 15 jaar een trackrecord van bewezen rendementen.

Ga dus samen met mij de strijd tegen de geldontwaarding aan.
 

Wilt u weten welke aandelen ik opneem in mijn portfolio? 

  

600_button_abonneer_hier.gif

 
Met vriendelijke groet,
 

Sam Hollanders
SMART Capital  

 

PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het "SMART Formula Rapport" t.w.v. €79,- gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

200_sc_smart_formula_rapport.jpgBent u op zoek naar aandelen die momenteel de beste mix hebben tussen kwaliteit, goedkoop en momentum? Sluit dan nu een abonnement af en krijg het "SMART Formula Rapport" gratis toegestuurd.

Om aandelen te selecteren zoek ik naar de beste mix van prijs en kwaliteit op basis van Yield (= goedkoop), op ROC (Return on Capital = kwaliteit) en op momentum (aandeel zit in een stijgende lijn). 

In dit rapport ontdekt u 12 nieuwe aandelentips. De 52 reeds afgesloten posities uit eerdere SMART Formula Rapporten leverden gemiddeld 13,6% rendement per jaar op.

Benieuwd naar deze 12 tips? Bestel het rapport. Het is nu ook zonder abonnement enkel in de maand april voor slechts €49,- los verkrijgbaar. Vanaf 1 mei betaalt u het standaard bedrag van €79,-. Meer informatie over dit rapport treft u HIER aan.