Waarde en prijs zijn twee verschillende zaken

Nieuwsbrief SmartCapital

Waarde en prijs zijn twee verschillende zaken

  

Sam Hollanders 
Ik ben een Valuebelegger in hart en nieren, dat weet je ondertussen wel. Dat verklaart ook waarom ik bepaalde aandelen de afgelopen tijd links heb laten liggen.

Ik heb daar op korte termijn ongetwijfeld rendement mee opgeofferd, maar ik geloof echt dat het tij aan het keren is voor Value-aandelen. De markten zijn immers een soort slinger van Foucault: ze evolueren van extreem naar extreem.

De afgelopen jaren waren groei-aandelen ‘en  vogue’, je mag er gif op innemen dat Value-aandelen de komende jaren zullen out-performen.

Daar hoef je geen raketgeleerde voor te zijn.

Waarde en prijs zijn twee verschillende zaken: de waarde is wat je krijgt, de prijs is wat je betaalt. Tussen beide kan er op bepaalde momenten een sterke discrepantie ontstaan. Dat is een kolfje naar de hand van de echte waardebelegger.

Nu, als belegger ga ik niet zomaar gelijk welke aandelen kopen. Ik wil alleen het neusje van de zalm in portefeuille opnemen.

Daarom ben ik rotsvast overtuigd van een Belgisch aandeel dat bij mij resoluut op ‘KOPEN’ staat.

Ik kan natuurlijk niet zeggen over welk bedrijf het gaat, dat begrijp je wel. Dergelijke info is immers alleen weggelegd voor mijn abonnees.

Dit Belgische bedrijf wordt totaal ondergewaardeerd door de markt, die alleen naar de kwartaalcijfers kijkt. Onderhuids beweegt er van alles bij dit bedrijf.

Ik heb dit al eens gezien in het verleden, en toen hebben we honderden procenten winst geboekt.

Ben je klaar om met mij deze rit naar boven opnieuw te maken? Teken dan vandaag nog in op een abonnement bij SMART Capital.. Zo zit je op de eerste rij wanneer er grote winsten geboekt worden!

  

600_button_abonneer_hier.gif

 
Met vriendelijke groet,
 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 

PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het "SMART Pennies Rapport" gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

SMART CapitalBent u op zoek naar een manier om beleggen leuk te houden, eventueel verborgen pareltjes te ontdekken, en wat peper toe te voegen aan uw bestaande portefeuille? Sluit dan nu een abonnement af en krijg het "SMART Pennies Rapport" gratis toegestuurd.

Voor bijgaand rapport werden alle 4398 aandelen uit Amerika, Canada en de eurozone die onder de €3 noteren bekeken. Na diverse strenge filters blijft er een lijst van 40 aandelen over, en daarvan heb ik 5 penny stocks geselecteerd waarvan de verhouding tussen risico en rendement het meest positief is. 

Benieuwd naar deze verborgen pareltjes? Bestel het rapport. Het is nu ook zonder abonnement los verkrijgbaar. Meer informatie over dit rapport treft u HIER aan.