Waarom de lange termijn een must is

Nieuwsbrief SmartCapital

Waarom de lange termijn een must is

  

 
Sam Hollanders

Sam Hollanders hier.

In het laatste nummer van SMART Capital breek ik een lans voor de lange termijn.

Beleggen is nog nooit zo ‘makkelijk’ geweest. Met een druk op de knop heb je tegenwoordig een aandeel gekocht of verkocht.

Vroeger kwam er nog een kluis en papier aan te pas. Je moest echt je aandelen gaan halen om te verkopen. Dat was een ellenlange procedure die soms weken aansleepte.

Ben je niet blij dat je daarvan verlost bent? Ik in elk geval wel!

Maar, dit ‘gemak’ heeft ook een keerzijde. Beleggers handelen veel te veel. De gemiddeld looptijd van een belegging is de afgelopen jaren afgenomen van gemiddeld 8 jaar naar zowat 4 maanden. Je begrijpt dat het in deze korte tijdsspanne onmogelijk wordt om nog echte klappers te vinden.

Een belegging moet tot volle wasdom kunnen komen, en dat vraagt tijd.

In het laatste nummer van SMART Capital bespreek ik enkele superieure bedrijven die volop op de lange termijn gefocust zijn.

Zij weten wat aandeelhouderswaarde betekent. Hier dus geen fratsen met CEO’s die waanzinnige uitgaven doen, of megalomane projecten. Neen, de belangen van deze bedrijven komen volledig overeen met die van hun aandeelhouders. 

Zo zie ik het graag. 

Het is de enige manier om een rendabele belegging te doen.

Wil je mee op de eerste rij zitten en deze bedrijven in een winstgevende belegging omzetten? Word dan vandaag lid van de exclusieve SMART Capital beleggingscommunity. Onze selectielijst bevat op het ogenblik van dit schrijven 5 koopwaardige aandelen.

De welke?

Dat vertel ik je wanneer je een abonnement hebt genomen. Dat is niet duur en je kan het hieronder met de rode button in orde brengen.

 
600_button_abonneer_hier.gif  

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 
PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het "SMART Pennies Rapport" gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

SMART CapitalBent u op zoek naar een manier om beleggen leuk te houden, eventueel verborgen pareltjes te ontdekken, en wat peper toe te voegen aan uw bestaande portefeuille? Sluit dan nu een abonnement af en krijg het "SMART Pennies Rapport" gratis toegestuurd.

Voor bijgaand rapport werden alle 4398 aandelen uit Amerika, Canada en de eurozone die onder de €3 noteren bekeken. Na diverse strenge filters blijft er een lijst van 40 aandelen over, en daarvan heb ik er 5 geselecteerd waarvan de verhouding tussen risico en rendement het meest optimaal is en dus enorme winstkansen bieden. 

Benieuwd naar deze verborgen pareltjes? Bestel het rapport. Het is nu ook zonder abonnement los verkrijgbaar. Meer informatie over dit rapport treft u HIER aan.