Haast u langzaam met aandelen

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Haast u langzaam met aandelen!

 

 
Sam Hollanders

Sam Hollanders hier.

Kennen jullie het spreekwoord ‘festina lente’?

Dat is Latijn voor ‘haast u langzaam’.

Ik wil hier nu niet per se de intellectueel gaan uithangen, maar wil wel even zeggen dat dit spreekwoord perfect van toepassing is op serieuze aandelenbeleggers.

Een van mijn persoonlijke favoriete beleggers is Jesse Livermore. De uitspraak hieronder moet je dan ook inkaderen vind ik:
 

 600_sc54.jpg

 
Het sluit perfect aan bij de filosofie die ik als langetermijn aandelenbelegger voor ogen heb:

haast je langzaam.

 
Ik speculeer nooit, maar ga in bedrijven beleggen om hun kennis, businessmodel en winsten. Op die manier doet een ander het werk voor mij.

Ik vertel je dit omdat ik vind dat je het verschil tussen speculeren en beleggen heel duidelijk moet kennen. Het sluit perfect aan bij de manier van werken in SMART Capital. Ook hier zal je geen zenuwachtig trading zien, maar wel gedegen analysewerk. Volgens mij biedt dit de beste garantie op bovengemiddelde rendementen op lange termijn.

Momenteel heb ik in mijn Selectielijst 3 aandelen op ‘KOPEN’ staan.

Dat lijkt niet veel, zeg je?

Klopt, maar ik ben dan ook heel selectief.

Daarom heb ik in mijn Spaarplan met holdings ook een holding op verkopen gezet. Ik zie immers elders betere kansen voor mijn en uw centen.

Ik vertel u er alles over in het laatste nummer van SMART Capital.

Uiteraard is dit alleen weggelegd voor mijn abonnees. Dat kan je snel in orde maken door hieronder op de rode button te klikken.

 
600_button_abonneer_hier.gif  

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 
PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg de "Tip 3 van meest koopwaardig aandelen van dit moment" gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

Voor de krant De Standaard schreef ik onlangs een artikel met 3 concrete aandelentips. Dit artikel zit natuurlijk achter een betaalmuur bij de krant, maar u, trouwe lezer van onze nieuwsbrief, wil ik daar graag nog een keer op wijzen.

Maar eerst wil ik even teruggaan naar mijn vorige artikel van 8 november 2016. Ter controle kunt u het artikel terugvinden in de krant van die dag, zie http://www.standaard.be/cnt/dmf20161108_02561848.

Zoals u ziet, treft u hierin vijf concrete aandelentips aan en met een resultaat van 41,46% op 1,5 jaar tijd mag ik best een beetje trots zijn. Toch?

In plaats van een Top 5 werd ditmaal naar een Top 3 gevraagd en dit is mijn Tip 3 van meest koopwaardig aandelen van dit moment. Deze drie aandelen heb ik zelf ook in mijn portefeuille.

Heeft u interesse in de drie aandelen die ik dit jaar selecteerde voor De StandaardKlik dan hier voor meer informatie en zie wat deze 3 aandelen voor u kunnen betekenen. Ik ben er ten volle van overtuigd dat ik met deze 3 aandelen ook dit jaar de beurzen weer ruimschoots zal verslaan........