Vandaag heb ik iets nieuws voor u

Nieuwsbrief SmartCapital

  

Nieuw:

de Imprea app

  

 
Vandaag heb ik eens iets anders voor u.

Enkele weken geleden werd Imprea gelanceerd. Imprea is een zogenaamde social trading app. Deze laat u toe om zelf te handelen op de beurs, maar ook om mensen te volgen of zelf gevolgd te worden.

Toen ik in januari de proefversie leerde kennen, wist ik meteen dat ik daar ook deel van wilde uitmaken.

Waarom?

Mijn doel om indertijd een beursblad uit te geven was altijd in de eerste plaats om particuliere beleggers te helpen. Daarom geef ik niet alleen steeds zeer uitgebreide informatie over alle aandelen in SMART Capital, maar probeer ik ook steeds in het voorwoord mijn visie op de markten te vertellen en de lezer iets te leren (of voor sommigen hun aan iets te herinneren). Dat ik tegelijk met mijn passie ook mijn boterham kon verdienen tot mijn kapitaal groot genoeg was via mijn beleggingen was mooi meegenomen natuurlijk.

Maar met een beursblad vielen er ook een hele hoop mensen buiten de boot. Ze hadden geen tijd om alles mee op te volgen, kenden niets van brokers en wilden geen fouten maken.

En daarin past Imprea dan weer geweldig. Het is een heel simpele app, en met een druk op de knop kan je makkelijk iemand zijn trades volgen, terwijl je toch zelf de beslissingen neemt. Het is niet zoals bij vele andere systemen waar je instapt en daardoor elke trade moet volgen. Neen, je kan per individuele order volgen of beslissen om dat aandeel niet te kopen.

En zo wil ik het ook, iedereen baas over zijn beleggingen.

Nu ben ik een van de zogenaamde guru’s op deze app die je kan volgen. Zelf voel ik me wel helemaal geen guru, ik ben gewoon iemand die gepassioneerd bezig is met de beurs en aan zijn abonnees deelt hoe ik mijn eigen portefeuille beheer. Uiteraard ben ik wel trots op mijn resultaten.

Op Imprea ga ik zelf ook beleggen, en ik heb daar momenteel €20.000 voor klaargezet om een nieuwe portefeuille te starten. Deze portefeuille zal uiteraard bestaan uit de aandelen van SMART Capital (de aandelen uit het spaarplan worden niet mee opgenomen, omdat dit zoals het woord zegt een spaarplan is).

U kan zich gewoon aanmelden bij Imprea, en daarna mensen volgen.

Van zodra u een beleggersrekening hebt geopend bij Imprea, kan u mensen volgen. (Momenteel werkt dit enkel nog maar op Apple iOS, de Android versie is in de maak). Om mij te kunnen volgen moet je naast gebruiker van Imprea ook abonnee van SMART Capital zijn. Klik hier om abonnee te worden. Dit omdat ik wil dat iedereen geïnformeerd is voor hij/zij een aandeel koopt of verkoopt en mijn manier van werken moet begrijpen.

Momenteel ben ik bewust nog niet gestart met handelen, dit zal ik pas beginnen doen vanaf volgende week (20 juni), zodat iedereen meteen mee kan volgen als ze willen.

Oh ja, ze hebben ook een kort interview met me afgenomen dat u hier kan vinden.  (U kan zich hier ook aanmelden om uw rekening te openen).

 

Wilt u mij volgen via de nieuwe 
Imprea app?
 
  

600_button_abonneer_hier.gif 

Sam Hollanders

 

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
SMART Capital


 


 
PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg de "Tip 3 van meest koopwaardig aandelen van dit moment" gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

Voor de krant De Standaard schreef ik onlangs een artikel met 3 concrete aandelentips. Dit artikel zit natuurlijk achter een betaalmuur bij de krant, maar u, trouwe lezer van onze nieuwsbrief, wil ik daar graag nog een keer op wijzen.

Maar eerst wil ik even teruggaan naar mijn vorige artikel van 8 november 2016. Ter controle kunt u het artikel terugvinden in de krant van die dag, zie http://www.standaard.be/cnt/dmf20161108_02561848.

Zoals u ziet, treft u hierin vijf concrete aandelentips aan en met een resultaat van 41,46% op 1,5 jaar tijd mag ik best een beetje trots zijn. Toch?

In plaats van een Top 5 werd ditmaal naar een Top 3 gevraagd en dit is mijn Tip 3 van meest koopwaardig aandelen van dit moment. Deze drie aandelen heb ik zelf ook in mijn portefeuille.

Heeft u interesse in de drie aandelen die ik dit jaar selecteerde voor De StandaardKlik dan hier voor meer informatie en zie wat deze 3 aandelen voor u kunnen betekenen. Ik ben er ten volle van overtuigd dat ik met deze 3 aandelen ook dit jaar de beurzen weer ruimschoots zal verslaan........