Hoe zit dat nu met palmolie

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Hoe zit dat nu met palmolie?

 

 
Sam Hollanders

Sam Hollanders hier.

Palmolie lijkt wel een grondstof waartegen heel wat ngo’s tegenwoordig fulmineren. Het zou verantwoordelijk zijn voor heel wat aandoeningen zoals te hoge cholesterol en zelfs kanker, en totaal niet duurzaam zijn omdat het de ontbossing in de hand werkt.

Maar heel wat mensen vergeten dat talrijke palmoliespelers ook lid zijn van de Roundtable for Sustainable Palm Oil. Dat is in feite een keurmerk dat ervoor zorgt dat de palmolie traceerbaar is en duurzaam.

Is palmolie dan echt zo onduurzaam?

Ik geloof alvast van niet. Palmolie blijft noodzakelijk en bovendien is er een sterke correlatie met de olieprijs. De palmolieprijs zal op een bepaald moment dan ook een inhaalbeweging maken.

De vraag is in welke bedrijven je dan ook moet beleggen. De usual suspects of dan toch de meer speciale bedrijven selecteren? In het jongste nummer van SMART Capital gaan we hier dieper op in.

Pas op, ik heb ook nog andere aandelen waarover ik je graag wil spreken.

Zo heb ik een Belgisch aandeel gekocht met een heel lange historie. Ze hebben een geweldig trackrecord. Zou je een dergelijk bedrijf niet willen opnemen in je portefeuille? Ik wel, en daarom heb ik ook gekocht.

Mijn abonnees raad ik natuurlijk aan om hetzelfde te doen. Mijn belangen zijn die van mijn abonnees! Ik vertel je graag waar ik momenteel in beleg.

 
600_button_abonneer_hier.gif  

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 
PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg de "Tip 3 van meest koopwaardig aandelen van dit moment" gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

Voor de krant De Standaard schreef ik onlangs een artikel met 3 concrete aandelentips. Dit artikel zit natuurlijk achter een betaalmuur bij de krant, maar u, trouwe lezer van onze nieuwsbrief, wil ik daar graag nog een keer op wijzen.

Maar eerst wil ik even teruggaan naar mijn vorige artikel van 8 november 2016. Ter controle kunt u het artikel terugvinden in de krant van die dag, zie http://www.standaard.be/cnt/dmf20161108_02561848.

Zoals u ziet, treft u hierin vijf concrete aandelentips aan en met een resultaat van 41,46% op 1,5 jaar tijd mag ik best een beetje trots zijn. Toch?

In plaats van een Top 5 werd ditmaal naar een Top 3 gevraagd en dit is mijn Tip 3 van meest koopwaardig aandelen van dit moment. Deze drie aandelen heb ik zelf ook in mijn portefeuille.

Heeft u interesse in de drie aandelen die ik dit jaar selecteerde voor De StandaardKlik dan hier voor meer informatie en zie wat deze 3 aandelen voor u kunnen betekenen. Ik ben er ten volle van overtuigd dat ik met deze 3 aandelen ook dit jaar de beurzen weer ruimschoots zal verslaan........