Geld verdienen met koffie

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Geld verdienen met koffie?

 

 
Sam Hollanders

Sam Hollanders hier.

Drinkt u ook zo graag een kopje koffie ’s ochtends? Of zelfs meerdere in de loop van de dag? Dan zou het toch leuk zijn als je daar ook geld mee zou kunnen verdienen, toch?

Net zoals je bijvoorbeeld je eigen uitgaven kan afdekken wanneer je gaat tanken, door aandelen van oliebedrijven te kopen. Alleen is dit bedrijf, dat ik onlangs heb opgenomen in mijn selectielijst, een onderneming die nog veel meer toegevoegde waarde creëert.

Koffie is namelijk een premium product en je kan er, als je slim bent, als bedrijf behoorlijk wat geld mee verdienen. Koffie is een product met een heel eigen aura rond, je kan zelfs bijna spreken van een cultuur. Zo heeft iedereen een eigen voorkeur en smaak, en gaan mensen op zoek naar dat “perfecte kopje”.

Daarnaast ben ik er ook van overtuigd dat er tijdens een crisis nog steeds koffie gedronken zal worden. Misschien minder snel een duurdere afhaalkoffie, maar niet direct enkele kopjes minder.

Bovendien is deze sector ook in volle beweging.

Het bedrijf waarover ik het heb in het jongste nummer van SMART Capital heeft mooie plantages en de consolidatie in de sector zal verder gaan.

Misschien is het bedrijf waarover ik spreek zelfs een overnameprooi.

Dat zou best kunnen.

Denk er dan eens aan hoeveel overnamepremie je dan als belegger krijgt?

Zelfs in een standalone scenario is dit bedrijf perfect in staat om mooie winsten te boeken. Daarom moet je als de bliksem de laatste editie van SMART Capital downloaden. Daarin kan je alles lezen over dit bedrijf en over de andere bedrijven die ik op dit moment koopwaardig vind.

Zit je samen met mij op de eerste rij om mooie beurswinsten te boeken?

 
600_button_abonneer_hier.gif  

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 
PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg de "Tip 3 van meest koopwaardig aandelen van dit moment" gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

Voor de krant De Standaard schreef ik onlangs een artikel met 3 concrete aandelentips. Dit artikel zit natuurlijk achter een betaalmuur bij de krant, maar u, trouwe lezer van onze nieuwsbrief, wil ik daar graag nog een keer op wijzen.

Maar eerst wil ik even teruggaan naar mijn vorige artikel van 8 november 2016. Ter controle kunt u het artikel terugvinden in de krant van die dag, zie http://www.standaard.be/cnt/dmf20161108_02561848.

Zoals u ziet, treft u hierin vijf concrete aandelentips aan en met een resultaat van 41,46% op 1,5 jaar tijd mag ik best een beetje trots zijn. Toch?

In plaats van een Top 5 werd ditmaal naar een Top 3 gevraagd en dit is mijn Tip 3 van meest koopwaardig aandelen van dit moment. Deze drie aandelen heb ik zelf ook in mijn portefeuille.

Heeft u interesse in de drie aandelen die ik dit jaar selecteerde voor De StandaardKlik dan hier voor meer informatie en zie wat deze 3 aandelen voor u kunnen betekenen. Ik ben er ten volle van overtuigd dat ik met deze 3 aandelen ook dit jaar de beurzen weer ruimschoots zal verslaan........