Dit is de enige manier om winst te maken

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Nieuwe Zweedse TIP
(+ advies van ome Warren)

 

 
Sam Hollanders hier.

Hier zijn we weer na enkele snikhete dagen. Hopelijk heeft u de nodige verkoeling kunnen opzoeken.

Ik wil je echt deze quote van Warren Buffett eens voorschotelen.

 600_sc57.jpg

 
Wat Warren Buffett hiermee bedoelt is heel duidelijk: je mag je niet laten afleiden door de markten op korte termijn. De ruis moet je eruit filteren, en dat is waar wij onze rol bij SMART Capital opnemen.

Daarom raad ik ook iedereen aan om minder te gaan handelen in aandelen. Je moet echt een participatie in een bedrijf bekijken op de lange termijn.

Dat is de enige manier om winst te maken!

En over winst maken gesproken, het Zweedse bedrijf dat ik in het laatste nummer van SMART Capital bespreek, moet je echt in portefeuille nemen. Deze jongens hebben een trackrecord van tientallen jaren en de prestaties zijn echt uitmuntend geweest.

Dankzij de manier waarop ze momenteel zijn gepositioneerd, namelijk in opkomende markten en technologie, zal de portefeuille de komende decennia sterk blijven groeien. Dit is een onrechtstreekse en véél goedkopere manier om in deze trends te beleggen dan via de vaak veel te dure aandelen zoals Amazon.com en andere! Bovendien zit hier een aandeelhouder achter wiens belangen volledig overeenkomen met die van jou en mij.

Ik ben zo overtuigd van dit aandeel dat ik het meteen op KOPEN heb gezet en opneem in mijn spaarplan op lange termijn.

Dit zijn echt de bouwstenen van elke gespreide en gezonde beleggingsportefeuille. En wees maar zeker dat ook dit Zweedse topbedrijf hier in thuishoort.

Ik kan je dus alleen maar aanraden om een abonnement op SMART Capital te nemen.

Je krijgt een garantie van 7 dagen niet-tevreden-geld-terug.

Wacht dus niet langer en verbeter meteen het rendement van je beleggingsportefeuille. Een abonnement op SMART Capital is de beste én goedkoopste manier om dit te doen.

 
600_button_abonneer_hier.gif  


Sam Hollanders
Met vriendelijke groet,
 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 

PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg de "Tip 3 van meest koopwaardig aandelen van dit moment" gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

Voor de krant De Standaard schreef ik onlangs een artikel met 3 concrete aandelentips. Dit artikel zit natuurlijk achter een betaalmuur bij de krant, maar u, trouwe lezer van onze nieuwsbrief, wil ik daar graag nog een keer op wijzen.

Maar eerst wil ik even teruggaan naar mijn vorige artikel van 8 november 2016. Ter controle kunt u het artikel terugvinden in de krant van die dag, zie http://www.standaard.be/cnt/dmf20161108_02561848.

Zoals u ziet, treft u hierin vijf concrete aandelentips aan en met een resultaat van 41,46% op 1,5 jaar tijd mag ik best een beetje trots zijn. Toch?

In plaats van een Top 5 werd ditmaal naar een Top 3 gevraagd en dit is mijn Tip 3 van meest koopwaardig aandelen van dit moment. Deze drie aandelen heb ik zelf ook in mijn portefeuille.

Heeft u interesse in de drie aandelen die ik dit jaar selecteerde voor De Standaard? Abonneer u dan meteen op SMART Capital en zie wat deze 3 aandelen voor u kunnen betekenen. Ik ben er ten volle van overtuigd dat ik met deze 3 aandelen ook dit jaar de beurzen weer ruimschoots zal verslaan........