Achterblijvers in de oliesector

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Achterblijvers in de oliesector

 

 
Sam Hollanders hier.

De olieprijs zit nu al een tijdje in de lift. Dat zie je op de onderstaande grafiek die ik hier voor je weergeef:

 600_sc58.jpg 

Je zou denken dat alle bedrijven dan ondertussen wel fors gestegen zijn die zich bezig houden met oliewinning, maar dat is niet het geval. Het duurt wel eventjes voor mensen alle opportuniteiten in de sector ontdekt hebben.

De meeste beleggers gaan vanzelf kijken naar de bekende en gevestigde namen zoals Total. Of dat per se ook de beste beleggingen zijn, is echter nog een andere zaak.

Het is mijn taak bij SMART Capital om de beste kansen voor jou eruit te pikken.

Bij het bedrijf dat ik bespreek, heeft de markt volgens mij geen verwachtingen meer. De koers die gaat wat op en neer, maar dat heeft al even geen uitstaans meer met de cijfers of contracten van de vloot, maar enkel met de olieprijs en olievoorraden.

En dat is jammer, want het aandeel herbergt heel wat waarde.

Als je kijkt naar de waardering, is deze enorm laag. De koers/boekwaarde bedraagt immers maar 0,28! Dat is compleet belachelijk voor een bedrijf zoals dit.

Een veilige keuze.

Wie wat meer risico wil nemen, kan ook speculatiever gaan in een aparte selectie die ik heb gemaakt. Het zout en peper als het ware voor je portefeuille!

Ontdek vandaag deze aandelen.

 
600_button_abonneer_hier.gif 

Sam Hollanders
Met vriendelijke groet,
 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 

PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg de "Tip 3 van meest koopwaardig aandelen van dit moment" gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

Voor de krant De Standaard schreef ik onlangs een artikel met 3 concrete aandelentips. Dit artikel zit natuurlijk achter een betaalmuur bij de krant, maar u, trouwe lezer van onze nieuwsbrief, wil ik daar graag nog een keer op wijzen.

Maar eerst wil ik even teruggaan naar mijn vorige artikel van 8 november 2016. Ter controle kunt u het artikel terugvinden in de krant van die dag, zie http://www.standaard.be/cnt/dmf20161108_02561848.

Zoals u ziet, treft u hierin vijf concrete aandelentips aan en met een resultaat van 41,46% op 1,5 jaar tijd mag ik best een beetje trots zijn. Toch?

In plaats van een Top 5 werd ditmaal naar een Top 3 gevraagd en dit is mijn Tip 3 van meest koopwaardig aandelen van dit moment. Deze drie aandelen heb ik zelf ook in mijn portefeuille.

Heeft u interesse in de drie aandelen die ik dit jaar selecteerde voor De Standaard? Abonneer u dan meteen op SMART Capital en zie wat deze 3 aandelen voor u kunnen betekenen. Ik ben er ten volle van overtuigd dat ik met deze 3 aandelen ook dit jaar de beurzen weer ruimschoots zal verslaan........