Het geluk zit aan jouw kant

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Het geluk zit aan jouw kant

 

 
Sam Hollanders hier.

Het is een van de vragen die ik de afgelopen weken enorm vaak gekregen heb: moet ik nu nog kopen? Moet ik verkopen?

Wel, dat is een vraag die totaal niet zinnig te beantwoorden valt. Ik toon je even onderstaande grafiek.

 600_sc60.jpg 

De bullmarkt die begon in 2009 is nu al langer dan degene die we zagen tussen november 1990 en maart 2000.

Ik herinner me de periode rond begin 2009 nog als gisteren. Alles zag er toen enorm donker uit. De krantenkoppen waren verschrikkelijk negatief en raad eens wat er gebeurde?
 

We maakten ons toen op voor een van de sterkste rally’s die we ooit gezien hebben.

 
Ook vandaag na een sterke stijging zijn de berichten over een nakende beurscrash niet van de lucht. Overal lees je deze doemberichten.

- Trump die afgezet zou worden en daarna een beurscrash zou veroorzaken…

- Erdogan die een nieuwe wereldoorlog zou ontketenen…

 
Ik heb één ding geleerd in mijn ondertussen lange carrière als belegger, en dat is om op de eerste plaats naar de individuele bedrijven te gaan kijken.

Je moet ook weten dat een groot deel van de stijging van de beurzen momenteel toe te schrijven is aan de verschroeiende opmars van een beperkt clubje aandelen. Ik heb het dan over de technologiereuzen FANG (Facebook, Amazon, Netflix, Google). Als je die eruit filtert, dan is de markt al een heel stuk minder  gestegen.

Conclusie?

 
Er is nog altijd een visvijver aan interessante beleggingskansen. Je moet natuurlijk selectiever zijn dan in 2009, dat spreekt voor zich.

Maar geen kansen? Geloof het maar niet.

Uitmuntende aandelen kunnen nog altijd het verschil maken in je portefeuille. Zo van die aandelen die verdubbelen of meer. Die wil ik in portefeuille en daar doe ik enorm veel onderzoek naar, uren per dag.

Ik begrijp dat jij hiervoor de tijd niet hebt. Maar geef dan tenminste het vertrouwen aan iemand die hier een voltijdse job aan heeft en – in alle bescheidenheid – toch al wat adelbrieven kan voorleggen.

Een abonnement op SMART Capital is een van de goedkoopste manieren om de prestaties van je portefeuille te verbeteren.

Teken hier in.

 
600_button_abonneer_hier.gif 

Sam Hollanders
Met vriendelijke groet,
 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 

PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg de "Tip 3 van meest koopwaardig aandelen van dit moment" gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

Voor de krant De Standaard schreef ik onlangs een artikel met 3 concrete aandelentips. Dit artikel zit natuurlijk achter een betaalmuur bij de krant, maar u, trouwe lezer van onze nieuwsbrief, wil ik daar graag nog een keer op wijzen.

Maar eerst wil ik even teruggaan naar mijn vorige artikel van 8 november 2016. Ter controle kunt u het artikel terugvinden in de krant van die dag, zie http://www.standaard.be/cnt/dmf20161108_02561848.

Zoals u ziet, treft u hierin vijf concrete aandelentips aan en met een resultaat van 41,46% op 1,5 jaar tijd mag ik best een beetje trots zijn. Toch?

In plaats van een Top 5 werd ditmaal naar een Top 3 gevraagd en dit is mijn Tip 3 van meest koopwaardig aandelen van dit moment. Deze drie aandelen heb ik zelf ook in mijn portefeuille.

Heeft u interesse in de drie aandelen die ik dit jaar selecteerde voor De Standaard? Abonneer u dan meteen op SMART Capital en zie wat deze 3 aandelen voor u kunnen betekenen. Ik ben er ten volle van overtuigd dat ik met deze 3 aandelen ook dit jaar de beurzen weer ruimschoots zal verslaan........