Je kan geen baby maken in 1 maand door 9 vrouwen zwanger te maken

Nieuwsbrief SmartCapital

  

Gelukkige Verjaardag
Warren Buffett

  

Sam Hollanders

 
Sam Hollanders hier.

Warren Buffett werd enkele dagen geleden, op 30/8 om precies te zijn, 88 jaar oud. Hiermee is hij op 5 dagen na 50 jaar ouder als ik. En als ik ga kijken wat hij 50 jaar geleden deed, is het tijd voor mij om een tandje bij te steken.

50 jaar geleden bestuurde hij namelijk al 4 jaar Berkshire Hathaway. Misschien wordt het tijd dat ik mijn Charlie Munger zoek om samen een holding uit de grond te stampen. Of als er een Warren is die een Charlie zoekt, die rol wil ik ook wel vervullen. Niet dat ik me wil vergelijken met Buffett, dat kan niemand. Maar ik weet wel dat ik 2 zeer belangrijke eigenschappen met hem deel (op gebied van beleggen) namelijk emotionele stabiliteit bij het beleggen en een lange termijnvisie.

Vandaag kan ik enkel maar hopen dat ik ook de leeftijd van 88 mag halen, zo fit en gezond als Buffett vandaag is. Maar beleggen, dat doe ik wel alsof ik dit makkelijk zal halen, en er nog eens 50% kan bijdoen.

Buffett verdiende 99% van zijn rijkdom na zijn 50ste verjaardag, dus dat is al hoopgevend. Maar waar ik Buffett het meeste voor bewonder, is zijn capaciteit om zaken simpel voor te stellen en krachtig te verwoorden, terwijl hij ons wat leert. Zijn verjaardag is een mooie gelegenheid om nog eens enkele uitspraken mee te geven. 

  • Vandaag zit iemand in de schaduw omdat iemand heel lang geleden een boom heeft geplant.
  • Wees angstig wanneer anderen gulzig zijn en wees gulzig als anderen angstig zijn.
  • Vraag nooit aan een kapper of je een knipbeurt nodig hebt.
  • Het maakt niet uit hoeveel talent je hebt of hoe hard je werkt, sommige dingen hebben gewoon tijd nodig. Je kan geen baby maken in één maand door 9 vrouwen zwanger te maken. Er zijn geen binnenwegen.

Bent u benieuwd naar mijn lange termijn beleggingsvisie? Of kunt u wel wat begeleiding gebruiken bij het nemen van de juiste beleggings-beslissingen? Klik dan op onderstaande button, abonneer u op SMART Capital en zie wat deze nieuwsbrief voor u kan betekenen. Met de Niet Goed Geld Terug garantie loopt u bovendien geen enkel risico.

  

Bent u benieuwd naar mijn lange termijn beleggingsvisie? 

  

600_button_abonneer_hier.gif

op SMART Capital 

 
Met vriendelijke groet,
 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 
PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg de "Tip 3 van meest koopwaardig aandelen van dit moment" gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

Voor de krant De Standaard schreef ik onlangs een artikel met 3 concrete aandelentips. Dit artikel zit natuurlijk achter een betaalmuur bij de krant, maar u, trouwe lezer van onze nieuwsbrief, wil ik daar graag nog een keer op wijzen.

Maar eerst wil ik even teruggaan naar mijn vorige artikel van 8 november 2016. Ter controle kunt u het artikel terugvinden in de krant van die dag, zie http://www.standaard.be/cnt/dmf20161108_02561848.

Zoals u ziet, treft u hierin vijf concrete aandelentips aan en met een resultaat van 41,46% op 1,5 jaar tijd mag ik best een beetje trots zijn. Toch?

In plaats van een Top 5 werd ditmaal naar een Top 3 gevraagd en dit is mijn Tip 3 van meest koopwaardig aandelen van dit moment. Deze drie aandelen heb ik zelf ook in mijn portefeuille.

Heeft u interesse in de drie aandelen die ik dit jaar selecteerde voor De StandaardKlik dan hier voor meer informatie en zie wat deze 3 aandelen voor u kunnen betekenen. Ik ben er ten volle van overtuigd dat ik met deze 3 aandelen ook dit jaar de beurzen weer ruimschoots zal verslaan........