Ik zie nog altijd kansen

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Ik zie nog altijd kansen!

 

Sam Hollanders 
Sam Hollanders hier.

Mensen vragen me nu of deze periode op de beurzen niet moeilijk voor me is.

Je weet wel dat we nu al twee weken in een dalende trend zitten op korte termijn. De redenen hiervoor zijn welbekend: de handelsoorlog, de schuldenproblematiek in Italië…

Er is altijd wel een reden te vinden om aan de zijlijn te staan. Het probleem is dat je nooit TE lang aan de zijlijn mag blijven staan. De tijd die je in de markt zit, is veel belangrijker dan market timing. Daarom juich ik de daling die we afgelopen week kregen toe.

Ik hoop zelfs dat het nog een heel stuk lager gaat.

Dat maakt mijn leven namelijk veel makkelijker. Dan vind ik hopelijk en eindelijk terug aandelen die gewoon veel te goedkoop zijn, zonder dat er al te opzichtige (tijdelijke) problemen zijn.

Dat is de strategie die we bij SMART Capital nu al een jaar of 15 aan het toepassen zijn.

En met succes, mag ik wel zeggen.

Dergelijke periodes zoals vandaag op de beurs zijn dan ook eerder een zegen voor mij. Ik heb momenteel 8 bedrijven in mijn Selectielijst staan die gerust aangekocht mogen worden. Het is dus zeker niet zo dat er geen keuze is op de markten. Al deze bedrijven zijn serieus ondergewaardeerd op dit moment en hebben een groot stijgingspotentieel.

Ook wie de basis van zijn portefeuille nog moet aanleggen, kan bij SMART Capital terecht. Daarin presenteert ik je een aantal holdings/vaste waarden die je absoluut kunt gebruiken om een mooie en rendabele portefeuille op te zetten.

Je merkt het, bij SMART Capital heb je alle tools in handen om een sterk presterende portefeuille op te richten.

Daarom nodig ik je uit om vandaag nog lid te worden.

Beleg in aandelen op een verantwoorde en slimme manier, beleg samen met SMART Capital!

Bovendien geniet je van 7 dagen niet tevreden, geld terug! 

 
600_button_abonneer_hier.gif 

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 

PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg de "Tip 3 van meest koopwaardig aandelen van dit moment" gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

Voor de krant De Standaard schreef ik onlangs een artikel met 3 concrete aandelentips. Dit artikel zit natuurlijk achter een betaalmuur bij de krant, maar u, trouwe lezer van onze nieuwsbrief, wil ik daar graag nog een keer op wijzen.

Maar eerst wil ik even teruggaan naar mijn vorige artikel van 8 november 2016. Ter controle kunt u het artikel terugvinden in de krant van die dag, zie http://www.standaard.be/cnt/dmf20161108_02561848.

Zoals u ziet, treft u hierin vijf concrete aandelentips aan en met een resultaat van 41,46% op 1,5 jaar tijd mag ik best een beetje trots zijn. Toch?

In plaats van een Top 5 werd ditmaal naar een Top 3 gevraagd en dit is mijn Tip 3 van meest koopwaardig aandelen van dit moment. Deze drie aandelen heb ik zelf ook in mijn portefeuille.

Heeft u interesse in de drie aandelen die ik dit jaar selecteerde voor De Standaard? Abonneer u dan meteen op SMART Capital en zie wat deze 3 aandelen voor u kunnen betekenen. Ik ben er ten volle van overtuigd dat ik met deze 3 aandelen ook dit jaar de beurzen weer ruimschoots zal verslaan........