Zijn er nog kansen? (+TIP)

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Zijn er nog kansen?
(+TIP)

 

Sam Hollanders 
Sam Hollanders hier.

Het economische klimaat lijkt te keren, de groeivertraging lijkt een feit. Je merkt het aan verschillende zaken. De uitzendsector koelt af, cyclische bedrijven zoals halfgeleiderbedrijven krijgen klappen…

Moeten we nu de beurs alweer de rug toekeren?

Stop, niet zo snel!

Er zijn en blijven nog altijd kansen. Wel moet je bijzonder selectief zijn.

We zien duidelijk dat de voormalige hoogvliegers op de beurs genadeloos worden afgestraft wanneer ze met mindere resultaten komen. Die gehypete groeiverhalen in portefeuille nemen, kan je forse schade toebrengen!

We blijven hier een lans breken voor valuebeleggen.

Deze minder populaire aandelen zijn gewoon veel goedkoper dan deze groeiverhalen, en je merkt het ook op de markt: deze goedkope value-aandelen kregen véél minder zware klappen. Logisch ook, er zit veel minder ‘lucht’ in.

Kortom, ik ben er vast van overtuigd dat deze waarde-aandelen de komende tijd op de beurs veel beter gaan presteren.

Maar hoe vind je nu deze aandelen?

Wel, ik moet zeggen dat ik me in dit marktklimaat prima voel. Ik zie opnieuw héél interessante koopkansen opduiken. Zo bespreek ik in het laatste nummer een Zweeds bedrijf dat een enorm goed  trackrecord heeft op lange termijn. Dit aandeel mag een flink deel van je portefeuille uitmaken. Goed geleid, familiaal aandeelhouderschap, een echte rots in de branding in je portefeuille!

Maar let op, ik heb nog andere tips in de Selectielijst waar ik net zoveel vertrouwen in heb. Het voordeel van deze marktcorrectie is dat je koopt aan nóg betere prijzen! Panikeer dus niet, maak je kooplijstje op samen met mij, en stap in tegen lagere koersen.

Op lange termijn betaalt zo’n beleid zich altijd dubbel en dik terug.

Teken nu in op SMART Capital en verhoog het rendement van je portefeuille!

Bovendien geniet je van 7 dagen niet tevreden, geld terug! 

 
600_button_abonneer_hier.gif 

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 

PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg de "Tip 3 van meest koopwaardig aandelen van dit moment" gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

Voor de krant De Standaard schreef ik onlangs een artikel met 3 concrete aandelentips. Dit artikel zit natuurlijk achter een betaalmuur bij de krant, maar u, trouwe lezer van onze nieuwsbrief, wil ik daar graag nog een keer op wijzen.

Maar eerst wil ik even teruggaan naar mijn vorige artikel van 8 november 2016. Ter controle kunt u het artikel terugvinden in de krant van die dag, zie http://www.standaard.be/cnt/dmf20161108_02561848.

Zoals u ziet, treft u hierin vijf concrete aandelentips aan en met een resultaat van 41,46% op 1,5 jaar tijd mag ik best een beetje trots zijn. Toch?

In plaats van een Top 5 werd ditmaal naar een Top 3 gevraagd en dit is mijn Tip 3 van meest koopwaardig aandelen van dit moment. Deze drie aandelen heb ik zelf ook in mijn portefeuille.

Heeft u interesse in de drie aandelen die ik dit jaar selecteerde voor De Standaard? Abonneer u dan meteen op SMART Capital en zie wat deze 3 aandelen voor u kunnen betekenen. Ik ben er ten volle van overtuigd dat ik met deze 3 aandelen ook dit jaar de beurzen weer ruimschoots zal verslaan........