Lees SMART Capital en je vermijdt dit

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Lees
SMART Capital
en je vermijdt dit!

 

Sam Hollanders 
Sam Hollanders hier.

Een van de grootste angsten van beleggers in individuele aandelen, is om de foute keuze te maken. Je weet wel, het gevoel dat de markten stijgen en jouw zorgvuldig geselecteerde portefeuille achterblijft of zelfs verliezen maakt.

Dat is zo’n beetje een nachtmerrie, en ik kan er perfect inkomen waarom heel wat beleggers met dit gevoel zitten. Neem nu bijvoorbeeld het aandeel van GE, een van de grootste conglomeraten van de VS en zelfs van de wereld. Een toonaangevend bedrijf, decennia aan een stuk.

En kijk toch eens wat er met de beurskoers van dat bedrijf is gebeurd:

 600_sc70.jpg

 
GE is ten prooi gevallen aan schulden (111 miljard USD!), een gebrekkig management en het feit dat men gewoon te veel heeft willen doen en geen focus had in de productlijnen. Dan krijg je een situatie waarin een bedrijf gewoonweg gedecimeerd werd. Je ziet dat de neergang de afgelopen maanden enorm snel is gegaan.

En de tendens is duidelijk dalend en de vraag is nu:

hoe vermijd je dit soort rampen in je portefeuille?

Kijk, niemand heeft de waarheid in pacht en zeker geen glazen bol, maar een belegger die zijn huiswerk maakt, kan de impact hiervan zeker verminderen.

Wanneer ik het heb over beleggen, dan verwijs ik altijd naar regel nr. 1 van Buffett: verlies geen geld!

Een goed risicomanagement is daarbij belangrijk.

Het instellen van boven- en ondergrenzen van aan- en verkoop, een strikt systeem dat de winsten laat oplopen en de verliezen binnen de perken houdt. Dat is de essentie van een geconcentreerde maar toch mooi gespreide portefeuille.

Ik kan begrijpen dat dit allemaal niet gemakkelijk te realiseren is wanneer je een voltijdse baan hebt en een gezin. Een aandelenbelegging moet opbrengen, maar liefst ook nog leuk zijn!

Neem daarom SMART Capital als je gids.

Je krijgt meteen toegang tot de TIPS in mijn Selectielijst waarmee je een winnende portefeuille kan uitbouwen.

Waar wacht je nog op?

Dit is dé manier om de prestaties van je vermogen systematisch te verbeteren én de risico’s te verminderen. We doen dit al 15 jaar én met veel succes.

Teken vandaag nog in en begin écht te beleggen. Bovendien geniet je van 7 dagen niet tevreden, geld terug! 

 
600_button_abonneer_hier.gif 

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 

PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg de "Tip 3 van meest koopwaardig aandelen van dit moment" gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

Voor de krant De Standaard schreef ik onlangs een artikel met 3 concrete aandelentips. Dit artikel zit natuurlijk achter een betaalmuur bij de krant, maar u, trouwe lezer van onze nieuwsbrief, wil ik daar graag nog een keer op wijzen.

Maar eerst wil ik even teruggaan naar mijn vorige artikel van 8 november 2016. Ter controle kunt u het artikel terugvinden in de krant van die dag, zie http://www.standaard.be/cnt/dmf20161108_02561848.

Zoals u ziet, treft u hierin vijf concrete aandelentips aan en met een resultaat van 41,46% op 1,5 jaar tijd mag ik best een beetje trots zijn. Toch?

In plaats van een Top 5 werd ditmaal naar een Top 3 gevraagd en dit is mijn Tip 3 van meest koopwaardig aandelen van dit moment. Deze drie aandelen heb ik zelf ook in mijn portefeuille.

Heeft u interesse in de drie aandelen die ik dit jaar selecteerde voor De Standaard? Abonneer u dan meteen op SMART Capital en zie wat deze 3 aandelen voor u kunnen betekenen. Ik ben er ten volle van overtuigd dat ik met deze 3 aandelen ook dit jaar de beurzen weer ruimschoots zal verslaan........