De 4 beste pennystocks van dit moment

Nieuwsbrief SmartCapital

De Black Friday Sales weekend duurt nog maar 1 dag. Indien u besluit om vóór 27 november 2018 een abonnement te nemen op SMART Capital, dan krijgt u 3 maanden (waarde €62,50) gratis. Ontdek bovendien de verborgen pareltjes onder de pennystocks die u veel  rendement, spanning en plezier op de beurs zullen bezorgen. Lees hieronder meer over deze Black Friday super-aanbieding. 

 

600_sc73.jpg

 

600_button_3_maanden_gratis.jpg

  

 
Vrijdag 23 november barste de Black Friday gekte los bij SMART Capital. Je profiteert tot en met Cyber Monday van een topdeal met 3 maanden GRATIS bij alle abonnementen. Deze Black Friday actie is geldig tot en met vandaag. 

Ik heb voor u nu een heel aantrekkelijke aanbieding. Als u nu een abonnement afsluit, krijgt u er 3 maanden GRATIS bij. Ja, u leest het goed. U krijgt SMART Capital 3 maanden gratis als u tijdens dit Black Friday Sales Weekend een abonnement afsluit. Uw aanmelding moet dan wel uiterlijk vandaag op Cyber Monday 26 november bij ons binnen zijn om de 3 maanden gratis te kunnen krijgen. U behoort dan tevens tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt over mijn huidige en nieuwe aanbevelingen.

Maar ik heb nog meer goed nieuws. Dinsdag 27 november publiceer ik mijn nieuwe SMART Pennies Rapport

200_sc_pennies_rapport.jpg Bent u op zoek naar een manier om beleggen leuk te houden, eventueel verborgen pareltjes te ontdekken, en wat peper toe te voegen aan uw bestaande portefeuille? Lees dan verder...

Hier vind je het verhaal van John Templeton dat de inspiratie is voor dit rapport.

John Marks Templeton was een uitzonderlijk man, filantroop en waardebelegger. Hier wil ik de aandacht vestigen op het laatste, meer specifiek naar een actie die John Templeton uitvoerde aan het begin van zijn carrière.

Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog leende Templeton $10.000 dollar van zijn toenmalige werkgever. Met dat geld kocht hij voor ongeveer honderd dollar aandelen van alle bedrijven op de Amerikaanse beurs (104 verschillende) die onder $1 noteerden. 34 van deze aandelen hadden reeds het faillissement aangevraagd. Uiteindelijk werden slechts 4 aandelen compleet waardeloos. Gemiddeld werden de aandelen op 4 jaar tijd 4 keer meer waard.

Voor het SMART Pennies Rapport werden alle aandelen uit Amerika, Canada en de eurozone (met uitzondering van Griekenland en enkele andere markten die niet bij alle brokers beschikbaar zijn) die onder de €3 noteren bekeken.

Het is te zeggen, deze 4363 aandelen werden gefilterd op ratio’s en cijfers om zo de aandelen met het hoogste risico te verwijderen. Er bleven toen nog 151 (!) aandelen over.

Daarna werd op het resterende aantal nogmaals hetzelfde gedaan op de zogenaamde “red flags”. Een red flag is de benaming van bepaalde gegevens of cijfers die zouden kunnen wijzen op manipulatie van de cijfers. 

Na deze twee filters bleven er nog 82 aandelen over.

Uiteindelijk krijgt u hier in dit rapport de 4 aandelen waarvan ik de verhouding tussen het risico en het rendement als het meest positieve bekijk.

Achteraan zal u ook de lijst van 40 pennystocks vinden welke vorig jaar als laatste overbleven. De resultaten zijn op zijn minst speciaal te noemen. De 40 aandelen samen konden ook de beurs al in het eerste jaar vlot verslaan. We volgen deze verder op en voegen een nieuwe lijst van centjesaandelen uit België en Nederland toe. Ik ben alvast benieuwd naar de resultaten volgend jaar.

Bent u ook benieuwd naar deze verborgen pareltjes? 100_sc_pennies_rapport.jpg

Sluit dan uiterlijk vandaag een abonnement af op SMART Capital, dan krijgt u er 3 maanden GRATIS abonnement bij en behoort u tevens tot de groep abonnees, die a.s. dinsdag exclusief alle informatie krijgt over de nieuwe aanbevelingen in het SMART Pennies Rapport.  

 

Abonneer u vandaag nog en ga morgen dinsdag 27 november
direct met deze verborgen pareltjes aan de slag!

 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg 

600_sam_hollanders_foto2.jpg

 
Beste groeten,
 
Sam Hollanders
SMART Capital