Ik ben in mijn nopjes, u ook?

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Ik ben in mijn nopjes,
u ook?

 

Sam Hollanders 
Sam Hollanders hier.

Een aandelenbelegger, die moet toch uit het goede hout gesneden zijn.

Wanneer je er over nadenkt, is het absurd dat er meer interesse is bij stijgende koersen dan bij dalende koersen.

En toch is het altijd hetzelfde.

De argumenten voor een daling worden altijd in verband gebracht met factoren die er altijd zijn: politiek, Trump, te hoge olieprijzen…

Maar in wezen is het vrij simpel.

Als valuebelegger kijk ik naar de kwaliteiten van de bedrijven, en ga ik niet te veel tijd verspillen aan (het voorspellen van) de wereldeconomie. Dat is echt een zinloze oefening, die je rendement volgens mij niet gaat verbeteren, wel integendeel.

Daarom ben ik ook zo in mijn nopjes met de recente koersdalingen, die bijlange nog geen crash genoemd kunnen worden. Enkele van onze favoriete bedrijven staan nu wel héél interessant geprijsd.

In onze Selectielijst komt dat tot uiting in een fors hoger aantal KOOP adviezen dan enkele maanden geleden. Dat is normaal, want zolang er niets fundamenteels scheelt met een bedrijf, zie ik geen reden om een koopadvies aan te passen, integendeel!

Daarom kan ik je alleen maar aanraden om gewoon verder te doen met beleggen. Op lange termijn is het aankoopniveau wel degelijk belangrijk. Je risico verkleint immers een heel pak wanneer je veiligheidsmarge een stuk hoger ligt.

In deze beurstijden ben ik dan ook niet depressief, maar in mijn nopjes!

Wil u ontdekken welke aandelen ik zoal aanbeveel vandaag? Teken dan risicoloos in op SMART Capital. De dalende beurzen zijn een zegen, profiteer ervan! Bovendien geniet je van 7 dagen niet tevreden, geld terug! 

 
600_button_abonneer_hier.gif 

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 

PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg de "Tip 3 van meest koopwaardig aandelen van dit moment" gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

Voor de krant De Standaard schreef ik onlangs een artikel met 3 concrete aandelentips. Dit artikel zit natuurlijk achter een betaalmuur bij de krant, maar u, trouwe lezer van onze nieuwsbrief, wil ik daar graag nog een keer op wijzen.

Maar eerst wil ik even teruggaan naar mijn vorige artikel van 8 november 2016. Ter controle kunt u het artikel terugvinden in de krant van die dag, zie http://www.standaard.be/cnt/dmf20161108_02561848.

Zoals u ziet, treft u hierin vijf concrete aandelentips aan en met een resultaat van 41,46% op 1,5 jaar tijd mag ik best een beetje trots zijn. Toch?

In plaats van een Top 5 werd ditmaal naar een Top 3 gevraagd en dit is mijn Tip 3 van meest koopwaardig aandelen van dit moment. Deze drie aandelen heb ik zelf ook in mijn portefeuille.

Heeft u interesse in de drie aandelen die ik dit jaar selecteerde voor De Standaard? Abonneer u dan meteen op SMART Capital en zie wat deze 3 aandelen voor u kunnen betekenen. Ik ben er ten volle van overtuigd dat ik met deze 3 aandelen ook dit jaar de beurzen weer ruimschoots zal verslaan........