Een berenmarkt. En wat nu?

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Een berenmarkt!
En wat nu?

 

Sam Hollanders 
Sam Hollanders hier.

Je kan niet meteen zeggen dat het eenvoudige tijden zijn voor beleggers, nietwaar? De situatie is bijzonder gespannen en er zijn talrijke oorzaken voor deze malaise.

Brexit, Trump, Italië… noem maar op.

Ondertussen zit de Duitse DAX-index, die richtinggevend is voor de rest van Europa, in berenmarkt terrein.

De onderstaande grafiek maakt dat heel duidelijk.

 600_sc74.jpg

 
Een daling van meer dan 20% is officieel een bear market.

Je vraagt je natuurlijk af hoe ik hier tegenover sta?

Wel, ik blijf kalm en blijf kijken naar de intrinsieke kwaliteit van de bedrijven die ik in portefeuille heb. Ik zie weinig of geen reden om mijn beproefde value model overboord te gaan gooien.

Integendeel!

Wanneer de markten mee zitten, kan iedereen geld verdienen. Al het geld vloeit dan naar de dure groei-aandelen, die uiteraard nog veel duurder worden. Maar wanneer de markten keren, dan komt expertise en ervaring bovendrijven. Je hoeft dus helemaal niet bang zijn om te gaan beleggen, integendeel!

Vandaag kan je bedrijven kopen die tegenover hun echte waarde een heel stuk interessanter geprijsd zijn dan enkele maanden geleden.

Een correctie kan als een geschenk uit de hemel vallen.

Daarom is het aantal aandelen dat ik in mijn Selectielijst op ‘KOPEN’ heb gezet ook een stuk hoger dan enkele maanden geleden.

Heel veel mensen durven niet te kopen wanneer het tegenzit, maar dat moet je net wel doen. Alleen op deze manier kan je winsten halen van tientallen of zelfs honderden procenten.

De logica zelf, maar je moet er stalen zenuwen voor hebben.

Met een goed model en discipline red je het. Beleg je mee met mij? Teken dan vandaag in en ik toon je hoe je echt geld kan verdienen op de beurs. Bovendien geniet je van 7 dagen niet tevreden, geld terug! 

 
600_button_abonneer_hier.gif 

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 

PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het "SMART Pennies Rapport" gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

SMART CapitalBent u op zoek naar een manier om beleggen leuk te houden, eventueel verborgen pareltjes te ontdekken, en wat peper toe te voegen aan uw bestaande portefeuille? Sluit dan nu een abonnement af en krijg het "SMART Pennies Rapport" gratis toegestuurd.

Voor bijgaand rapport werden meer dan 4000 aandelen uit Amerika, Canada en de eurozone die onder de €3 noteren bekeken. Na diverse strenge filters blijft er een lijst van 40 aandelen over, en daarvan heb ik er 4 geselecteerd waarvan de verhouding tussen risico en rendement het meest optimaal is en dus enorme winstkansen bieden. 

Benieuwd naar deze verborgen pareltjes? Bestel het rapport. Het is nu ook zonder abonnement los verkrijgbaar. Meer informatie over dit rapport treft u HIER aan.