Gaan voor ACTIEVE winst in 2019

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Gaan voor ACTIEVE winst
in 2019!

 

Sam Hollanders 
Sam Hollanders hier.

Dit is mijn laatste mailing voor 2018.

Het was absoluut geen gemakkelijk jaar, maar bij SMART Capital hebben we ons toch goed kunnen standhouden.

Eén van de belangrijkste trends dit jaar was dat er weinig of niks werkte op de beurs. Alleen de Amerikaanse beurzen hielden redelijk stand, en in de eerste helft van het jaar maakten de technologie-aandelen het mooie weer.

Naarmate het jaar eindigde, kwam ook daar verandering in en kwamen er barsten in het verhaal.

Voor 2019 wens ik u meer actieve winst toe.

Wat bedoel ik daarmee?

Dat u nog meer voeling krijgt met de bedrijven waarin u belegt. Passief beleggen heeft de jongste jaren een enorme opmars gemaakt. Dat ziet u op de grafiek hieronder.
 

600_sc76.jpg 

Let op, ik heb niks tegen passief beleggen. ETF’s kunnen mooie instrumenten zijn om posities in te nemen in bepaalde landen of sectoren die anders minder toegankelijk zijn. Maar het nadeel is dat deze mandjes heel snel verkocht worden door de quants en algo’s op de beurs die handelen op basis van modellen en computers in plaats van fundamentele factoren.

Hierdoor wil iedereen heel snel door dezelfde deur naar buiten.

Volgens mij zal actief beheer in 2019 nogmaals het verschil maken.

De beste bedrijven in een geconcentreerde portefeuille, daar zal volgens mij de winst te rapen vallen. Op die manier krijg je als belegger ook meer voeling met de bedrijven waarin je belegt.

In het verleden hebben we bij SMART Capital al verschillende keren aangetoond dat we hiermee tientallen of zelfs honderden procenten winst kunnen behalen.

Mijn allerlaatste tip voor 2018 is dus: schrijf snel nog in op een abonnement op SMART Capital! De beste investering voor uw beleggingsportefeuille. Bovendien geniet u van 7 dagen niet tevreden, geld terug! 

De beste wensen voor 2019! 

 
600_button_abonneer_hier.gif 

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 

PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het "SMART Pennies Rapport" gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

SMART CapitalBent u op zoek naar een manier om beleggen leuk te houden, eventueel verborgen pareltjes te ontdekken, en wat peper toe te voegen aan uw bestaande portefeuille? Sluit dan nu een abonnement af en krijg het "SMART Pennies Rapport" gratis toegestuurd.

Voor bijgaand rapport werden meer dan 4000 aandelen uit Amerika, Canada en de eurozone die onder de €3 noteren bekeken. Na diverse strenge filters blijft er een lijst van 40 aandelen over, en daarvan heb ik er 4 geselecteerd waarvan de verhouding tussen risico en rendement het meest optimaal is en dus enorme winstkansen bieden. 

Benieuwd naar deze verborgen pareltjes? Bestel het rapport. Het is nu ook zonder abonnement los verkrijgbaar. Meer informatie over dit rapport treft u HIER aan.