De beste beleggingsstrategie: Dementie

Nieuwsbrief SmartCapital

 

De beste beleggingsstrategie?
Dementie!

 

Sam Hollanders 
Sam Hollanders hier.

In naam van het volledige team van SMART Capital wens ik u het allerbeste toe voor het nieuwe jaar. Een goede gezondheid en veel geluk uiteraard! Voor de beleggingen gaan we er samen voor zorgen.

Ik wil eerst en vooral eens wat uitleg geven bij de ietwat  vreemde  titel van deze mail.

De beste beleggingsstrategie? Dementie?

Wel, dat heeft te maken met het volgende artikel dat ik vandaag las.

Fidelity, de grote Amerikaanse vermogensbeheerder, heeft namelijk een studie uitgevoerd naar de manieren waarop mensen zich bij het beleggen in de eigen voet schieten. Ze hebben uiteraard ook gekeken naar de accounts die de beste prestaties binnenhaalden.

En wat viel er daarbij op?

De beste prestaties kwamen van mensen die… vergeten dat ze een beleggersrekening ergens hadden!

Je moet weten dat dit in feite niet zo uitzonderlijk is. Bij het beleggen werkt ons brein ons voortdurend tegen. We worden zo vaak mogelijk aangespoord om onze instincten te gaan volgen.

Bij beleggen zijn dit uiteraard angst en hebzucht.

Wanneer we dan het beeld opmaken van ‘de gemiddelde belegger’, ziet dat plaatje er niet zo mooi uit. Dat kan je duidelijk zien aan de hand van de onderstaande grafiek.

 

600_sc1.jpg 

De gemiddelde belegger komt er vrij bekaaid vanaf.

Wat wil ik hier nu mee zeggen?

  • Één: dat je best niet al te veel transacties gaat uitvoeren.
  • Twee: dat je een goed proces moet aanhouden en discipline hebben.
  • Drie: dat value nog altijd het beste werkt.

Die regels zijn uiteraard niet gemakkelijk toe te passen. Ik zeg ook niet dat je je beleggingsaccount zomaar moet gaan vergeten.

SMART Capital past nog altijd een actief beheer van de portefeuille toe op basis van een beproefd recept. Dat recept gaat nu al 15 jaar mee sinds ik me professioneel bezighoud met beleggingen. Daarom blijft SMART Capital nog altijd de beste en meest rendabele manier om uw aandelenportefeuille te beheren.

Kies daarom ook in 2019 voor SMART Capital.

Teken vandaag risicoloos in. U geniet immers van een garantie 7 dagen niet tevreden, geld terug!

JA, TOON ME JE AANDELENPORTEFEUILLE 

 
600_button_abonneer_hier.gif 

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 

PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het "SMART Pennies Rapport" gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

SMART CapitalBent u op zoek naar een manier om beleggen leuk te houden, eventueel verborgen pareltjes te ontdekken, en wat peper toe te voegen aan uw bestaande portefeuille? Sluit dan nu een abonnement af en krijg het "SMART Pennies Rapport" gratis toegestuurd.

Voor bijgaand rapport werden meer dan 4000 aandelen uit Amerika, Canada en de eurozone die onder de €3 noteren bekeken. Na diverse strenge filters blijft er een lijst van 40 aandelen over, en daarvan heb ik er 4 geselecteerd waarvan de verhouding tussen risico en rendement het meest optimaal is en dus enorme winstkansen bieden. 

Benieuwd naar deze verborgen pareltjes? Bestel het rapport. Het is nu ook zonder abonnement los verkrijgbaar. Meer informatie over dit rapport treft u HIER aan.