Maak uw portefeuille duurzamer met dit bedrijf

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Maak uw portefeuille
duurzamer met dit bedrijf!

 

Sam Hollanders 
Sam Hollanders hier.

Duurzaamheid staat hoog op de agenda van talrijke beleggers. Er zijn heel wat gespecialiseerde fondsen op dit vlak, maar zij zijn vaak bijzonder duur qua management fee.

Het kan echter ook anders.

Als belegger kan je ook individuele aandelen kopen die perfect inspelen op dit thema. Je hoeft de mosterd hiervoor niet ver te zoeken. Kijk gewoon maar eens naar je eigen huis.

Duurzaamheid en energiebesparing zijn sleutelwoorden.

Iedereen wil toch een woning die zo weinig mogelijk energie verbruikt?

Wel, als belegger kan je hier op inspelen. In het laatste nummer van SMART Capital geef ik een heel mooie tip. Dit bedrijf is een fabrikant van bouwmaterialen zoals goten, muurprofielen, dakbeveiliging,... tot volledige staalconstructies.

Maar dit bedrijf is nog veel bekender voor zijn ventilatiesystemen en binnenhuis klimaatcontrole.

Ik geloof in elk geval wel sterk in ventilatie en klimaatcontrole, al was het alleen al maar dat al die supergeïsoleerde huizen ook moeten kunnen ademen. En het is toch te gek om een raam open te zetten! Dus als je duurzaam wil beleggen in een toekomstgericht thema, is dit aandeel een van mijn toppers.

Wat ook zeker positief meetelt voor dit bedrijf, is dat de grootste aandeelhouder bijzonder strategisch is en wil meedenken met het bedrijf. Hierdoor staan de belangen van de aandeelhouders op dezelfde lijn.

Kortom: een topbedrijf.

Wil je hierin beleggen? Schrijf je dan meteen in voor SMART Capital!

 

JA IK WIL DIT BEDRIJF IN PORTEFEUILLE! 

 
600_button_abonneer_hier.gif 

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 

PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het "SMART Pennies Rapport" gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

SMART CapitalBent u op zoek naar een manier om beleggen leuk te houden, eventueel verborgen pareltjes te ontdekken, en wat peper toe te voegen aan uw bestaande portefeuille? Sluit dan nu een abonnement af en krijg het "SMART Pennies Rapport" gratis toegestuurd.

Voor bijgaand rapport werden meer dan 4000 aandelen uit Amerika, Canada en de eurozone die onder de €3 noteren bekeken. Na diverse strenge filters blijft er een lijst van 40 aandelen over, en daarvan heb ik er 4 geselecteerd waarvan de verhouding tussen risico en rendement het meest optimaal is en dus enorme winstkansen bieden. 

Benieuwd naar deze verborgen pareltjes? Bestel het rapport. Het is nu ook zonder abonnement los verkrijgbaar. Meer informatie over dit rapport treft u HIER aan.