Sparen in aandelen? Het kan

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Sparen in aandelen?
Het kan!

 

Sam Hollanders 
Sam Hollanders hier.

Wanneer ik spreek over ‘sparen in aandelen’, dan kijkt u misschien vreemd op. Want sparen, dat doe je toch op een spaarboekje of -rekening?

Wel, vroeger misschien wel, maar de marktomstandigheden vereisen een nieuwe aanpak. De rentevoeten waren vroeger interessant, vandaag is dat helemaal het geval niet.

In SMART Capital hebben we al een tijdje een volledig andere en unieke aanpak ontwikkeld.

Het gaat om een spaarplan in holdings.

Holdings, zal je je afvragen?

Al die saaie bedrijven?

Wel, niet te snel hoor. Er zijn holdings die de afgelopen jaren een buitengewoon rendement hebben opgeleverd, omdat ze investeren in fantastische bedrijven waar jij en ik geen toegang toe hebben.

De vraag is natuurlijk ook in welke holdings je gaat beleggen. Dat vereist een diepgaande analyse.

Een spaarplan is natuurlijk wel fantastisch, omdat je gemiddelden opbouwt en nooit koopt tegen de hoogste of laagste koers.

Zo vermijd je dat je te hoog koopt.

Een spaarplan is de beste manier om op lange termijn je vermogen aanzienlijk te laten groeien, op voorwaarde dat je het op de goeie manier doet. En daar kan SMART Capital je bijzonder goed bij helpen.

Ik heb 15 jaar ervaring met aandelenbeleggingen en kan holdings bijzonder goed analyseren.

Op die manier creëren we echt een win-win situatie.

Benieuwd naar mijn oplossingen? Schrijf dan vandaag in voor SMART Capital. 

 

600_button_abonneer_hier.gif 

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 

PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het "SMART Pennies Rapport" gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

SMART CapitalBent u op zoek naar een manier om beleggen leuk te houden, eventueel verborgen pareltjes te ontdekken, en wat peper toe te voegen aan uw bestaande portefeuille? Sluit dan nu een abonnement af en krijg het "SMART Pennies Rapport" gratis toegestuurd.

Voor bijgaand rapport werden meer dan 4000 aandelen uit Amerika, Canada en de eurozone die onder de €3 noteren bekeken. Na diverse strenge filters blijft er een lijst van 40 aandelen over, en daarvan heb ik er 4 geselecteerd waarvan de verhouding tussen risico en rendement het meest optimaal is en dus enorme winstkansen bieden. 

Benieuwd naar deze verborgen pareltjes? Bestel het rapport. Het is nu ook zonder abonnement los verkrijgbaar. Meer informatie over dit rapport treft u HIER aan.