Een defensieve belegging? Vastgoed

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Een defensieve belegging? Vastgoed!

 

Sam Hollanders 
Sam Hollanders hier.

Het herstel van de beurzen in de maand januari ten opzichte van december is nu toch wel heel snel gegaan.

Er wordt altijd gezegd dat de beurs zo’n 6 tot 9 maanden voorloopt op de economie, mijn buikgevoel zegt dat het ditmaal anders is.

Wat ik nu ga schrijven is eigenlijk gevaarlijk, want ons menselijk brein is zeer feilbaar en kan ons flink in de luren leggen. Ik zie namelijk veel winstwaarschuwingen, maar het kan ook zijn dat deze me gewoon veel meer opvallen omdat ik al wat negatiever ben over de economie. Het zijn ook niet altijd echte winstwaarschuwingen, maar wel steeds een negatievere outlook voor het lopende jaar.

Is het dan niet het moment om een beetje defensiever te worden?

Misschien wel.

En wat is er defensiever dan vastgoed?

Vastgoedaandelen!

Dit is de beste manier om met kleine bedragen een uitstekende spreiding te kunnen krijgen in vastgoed.

In het laatste nummer van SMART Capital bespreek ik een bijzonder interessant vastgoedaandeel. Een familiebedrijf dan nog wel. De grote aandeelhouders liggen dus van hetzelfde wakker als de kleine aandeelhouders. Een bedrijf met een zeer mooi groeitraject de afgelopen jaren.

Gaan ze dat nog kunnen herhalen de komende jaren?

Wel, dat bespreek ik volledig in het laatste nummer van SMART Capital.

Dit is een zeer mooie tip in een klimaat waarin wat zekerheid een goeie zaak is.

Wil je dus een mooie aanvulling in je portefeuille? Schrijf dan vandaag in op SMART Capital. De beste investering voor je kapitaal! 

 

600_button_abonneer_hier.gif 

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 

PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het "SMART Pennies Rapport" gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

SMART CapitalBent u op zoek naar een manier om beleggen leuk te houden, eventueel verborgen pareltjes te ontdekken, en wat peper toe te voegen aan uw bestaande portefeuille? Sluit dan nu een abonnement af en krijg het "SMART Pennies Rapport" gratis toegestuurd.

Voor bijgaand rapport werden meer dan 4000 aandelen uit Amerika, Canada en de eurozone die onder de €3 noteren bekeken. Na diverse strenge filters blijft er een lijst van 40 aandelen over, en daarvan heb ik er 4 geselecteerd waarvan de verhouding tussen risico en rendement het meest optimaal is en dus enorme winstkansen bieden. 

Benieuwd naar deze verborgen pareltjes? Bestel het rapport. Het is nu ook zonder abonnement los verkrijgbaar. Meer informatie over dit rapport treft u HIER aan.