Aandelen of obligaties? Een no-brainer

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Aandelen of obligaties?Een no-brainer!

   

Sam Hollanders 
Sam Hollanders hier.

Je weet ondertussen dat Warren Buffett een van onze grootste voorbeelden is. En van alle beleggers in het algemeen die valuebeleggen hoog in het vaandel dragen.

Warren heeft vandaag weer een schitterende uitspraak gedaan. Hij gaf een interview op CNBC waarin hij zei dat wanneer hij moest kiezen tussen aandelen en obligaties de komende tien jaar, hij zonder twijfel voor aandelen zou gaan.

Een verstandige keuze.

“Indien ik de keuze had om voor 10 jaar te beleggen in een obligatie van 10 jaar of de S&P500 te kopen gedurende een periode van 10 jaar, dan zou ik ongetwijfeld de S&P kopen, zonder een seconde te twijfelen.”

Nu zal de aandachtige lezer opmerken dat Berkshire Hathaway de afgelopen jaren geen al te beste beurt heeft gemaakt. Bekijk maar eens de koersevolutie tegenover die van de Nasdaq:
 

600_sc77.jpg 

En waar heeft dat mee te maken?

Wel, met het feit dat Berkshire gewoon te groot is geworden. Zij moeten nu miljarden op tafel leggen om nog een belegging te kunnen doen zonder de markt al te veel te beïnvloeden.

Maar wij als ‘kleine belegger’ hebben dat nadeel niet. Wij kunnen gerust de stijl en benadering van Buffett en andere valuehelden volgen zonder de markt te gaan beïnvloeden. Wij hebben wél de mogelijkheid om in kleinere aandelen te gaan met een enorm potentieel. Hierdoor kunnen we in een vroege fase posities innemen in veelbelovende aandelen. Aandelen die een potentieel hebben van honderden procenten.

Dat is de manier waarop écht geld verdiend wordt.

Interesse in onze aanpak?

Teken dan vandaag nog in op SMART Capital!

 

600_button_abonneer_hier.gif 

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 

PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het "SMART Pennies Rapport" gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

SMART CapitalBent u op zoek naar een manier om beleggen leuk te houden, eventueel verborgen pareltjes te ontdekken, en wat peper toe te voegen aan uw bestaande portefeuille? Sluit dan nu een abonnement af en krijg het "SMART Pennies Rapport" gratis toegestuurd.

Voor bijgaand rapport werden meer dan 4000 aandelen uit Amerika, Canada en de eurozone die onder de €3 noteren bekeken. Na diverse strenge filters blijft er een lijst van 40 aandelen over, en daarvan heb ik er 4 geselecteerd waarvan de verhouding tussen risico en rendement het meest optimaal is en dus enorme winstkansen bieden. 

Benieuwd naar deze verborgen pareltjes? Bestel het rapport. Het is nu ook zonder abonnement los verkrijgbaar. Meer informatie over dit rapport treft u HIER aan.