Gespreid beleggen, en veel goedkoper dan een fonds

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Gespreid beleggen,
en véél goedkoper dan een fonds

   

Sam Hollanders 
Ik weet uit ervaring en uit het contact met beleggers dat ze erg veel belang hechten aan zowel een gezonde spreiding als een beheersing van de kosten.

Ik kan ze daar alleen maar groot gelijk in geven.

Kijk maar eens mee naar de onderstaande grafiek. 

600_sc79.jpg

Zelfs wanneer je op je vermogen een regelmatige vergoeding van 1% aangerekend krijgt door je vermogensbeheerder, zal je uiteindelijk 25% van je spaargeld zien opgaan aan kosten.

Nu weet ik niet wat jij daarvan vindt, maar ik vind dat ENORM. Een vierde van je vermogen foetsjie aan kosten, en dan moet je weten dat een vergoeding van 1% voor de meeste banken en vermogensbeheerders nog vrij bescheiden is.

Nu de MiFID II regelgeving in voege is en beleggers een regelmatig overzicht krijgen van de kosten die ze aangerekend krijgen, zullen er vele zich verslikken in hun koffie.

Kan het ook anders dan in beleggingsfondsen te stappen wanneer je een goede combinatie wil van spreiding en kostenbewustzijn?

Natuurlijk.

SMART Capital is dé specialist op het vlak van holdings.

Deze uitstekend geleide bedrijven  bieden een combinatie van uitmuntende investeerderskwaliteiten, goede spreiding en bijzonder lage kosten.

Beeld je eens in hoeveel dikker je spaarvarken kan worden wanneer je deze kosten kan uitschakelen?

Geen wonder dat uw bank nooit over holdings spreekt als beleggings-voorwerpen. Ze verkopen u uiteraard liever hun fondsen. Fondsen waar de beheerder vaak wisselt en je uiteindelijk niet weet wat erin zit.

Dan heb ik liever de holdings die Sam in SMART Capital voorstelt. Bedrijven die beursgenoteerd zijn zoals alle andere en een fantastische combinatie bieden van expertise, spreiding en lage kosten.

Overtuigd?

Teken dan vandaag risicoloos in op SMART Capital en laat uw portefeuille beter renderen. 
 

600_button_abonneer_hier.gif 

Met vriendelijke groet, 

Mario de Bakker
Uitgever SMART Capital 

 

PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het "SMART Pennies Rapport" gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

SMART CapitalBent u op zoek naar een manier om beleggen leuk te houden, eventueel verborgen pareltjes te ontdekken, en wat peper toe te voegen aan uw bestaande portefeuille? Sluit dan nu een abonnement af en krijg het "SMART Pennies Rapport" gratis toegestuurd.

Voor bijgaand rapport werden meer dan 4000 aandelen uit Amerika, Canada en de eurozone die onder de €3 noteren bekeken. Na diverse strenge filters blijft er een lijst van 40 aandelen over, en daarvan heb ik er 4 geselecteerd waarvan de verhouding tussen risico en rendement het meest optimaal is en dus enorme winstkansen bieden. 

Benieuwd naar deze verborgen pareltjes? Bestel het rapport. Het is nu ook zonder abonnement los verkrijgbaar. Meer informatie over dit rapport treft u HIER aan.