Wat zou ik vandaag kopen?

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Wat zou ik vandaag kopen?

   

Sam Hollanders 
Dat is een vrij eenvoudige vraag: wat zou Sam Hollanders vandaag kopen in zijn portefeuille?

Sam kennende is hij altijd heel uitgesproken in zijn keuzes. In het jongste nummer van SMART Capital geeft hij dan ook een duidelijke lijst met 14 aandelen die op dit moment koopwaardig zijn.

Wat hebben ze gemeen?

Het zijn allemaal bijzonder aantrekkelijk gewaardeerde bedrijven. Bij sommigen zit er zelfs nog een bijkomende ‘calloptie’ in, in de vorm van een fusie of overname. Deze bedrijven zijn zodanig interessant, dat ook andere partijen er interesse in hebben. Deze valuewaarden kan je kopen voor 75 of zelfs 50 eurocent terwijl ze duidelijk 1 euro waard zijn.

Waarom ze dan worden genegeerd?

Omdat ze tijdelijk ‘out of favour zijn’. De markt kan grillig zijn, en de jongste jaren zijn het eerder de populaire groei-aandelen die het goed hebben gedaan.

Kan je het beleggers kwalijk nemen dat ze in dit renteklimaat kiezen voor aandelen die wat scherper varen, wat meer schulden aangaan en dankzij deze hefboom ook wat sneller groeien?

Volgens Quantalys is het verschil tussen de waarderingen van groei-aandelen en value-aandelen nog nooit zo groot geweest. De vraag is alleen wanneer gaat het tij nu eindelijk eens keren?

Ik heb geen glazen bol, maar DAT  het zal gebeuren, daar is Sam zeker van.

Wat er dan gaat gebeuren met de aandelen die hij aanraadt?

Die gaan tientallen tot honderden procenten hoger gaan. Daar mag je van op aan.

Ik kan je dus alleen maar aanraden om zo snel mogelijk een abonnement te nemen op SMART Capital. Dit is DE manier om geld  te verdienen op de aandelenmarkten. 

 

600_button_abonneer_hier.gif 

Met vriendelijke groet, 

Mario de Bakker
Uitgever SMART Capital 

 

PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het "SMART Pennies Rapport" gratis toegestuurd bij uw abonnement. 

SMART CapitalBent u op zoek naar een manier om beleggen leuk te houden, eventueel verborgen pareltjes te ontdekken, en wat peper toe te voegen aan uw bestaande portefeuille? Sluit dan nu een abonnement af en krijg het "SMART Pennies Rapport" gratis toegestuurd.

Voor bijgaand rapport werden meer dan 4000 aandelen uit Amerika, Canada en de eurozone die onder de €3 noteren bekeken. Na diverse strenge filters blijft er een lijst van 40 aandelen over, en daarvan heb ik er 4 geselecteerd waarvan de verhouding tussen risico en rendement het meest optimaal is en dus enorme winstkansen bieden. 

Benieuwd naar deze verborgen pareltjes? Bestel het rapport. Het is nu ook zonder abonnement los verkrijgbaar. Meer informatie over dit rapport treft u HIER aan.