100% winst, spanning en plezier op de beurs

Nieuwsbrief SmartCapital

 
De actie waarbij u 3 maanden gratis abonnement krijgt en het SMART Pennies Rapport, duurt nog tot eind van de dag. Indien u besluit om uiterlijk vandaag, voor 23:59 uur een abonnement te nemen op SMART Capital, dan krijgt u 3 maanden (waarde €62,50) gratis. Ontdek bovendien de verborgen pareltjes onder de pennystocks die u veel  rendement, spanning en plezier op de beurs zullen bezorgen. Lees hieronder meer over de eerste pennystock die we deze week met 100% winst verkocht hebben en over deze Super-Aanbieding.
 
  

600_button_3_maanden_gratis_pd.jpg 

Deze verkopen we met 100% winst!

   

600_sam_hollanders_foto4.jpg 
Tijdig kunnen schakelen is vaak nodig om mooie winsten te kunnen halen. Winst nemen is essentieel voor kapitaalaangroei en -behoud! Dat vergeten heel wat beleggers.

In de selectielijst van SMART Capital zetten we deze week een penny-stock aandeel op verkopen.

Het is de DHI Group, een bedrijf dat rekruteringswebsites beheert en flink ondergewaardeerd was bij de voorstelling en nog meerdere keren gedurende het afgelopen jaar.

In de periode van 1,5 jaar dat wij deze in portefeuille hadden, is deze nog een keer met bijna 100% gestegen maar vervolgens terug gezakt. Sam zegt dat hij in principe hierop had moeten traden, maar dat niet heeft gedaan.

Hij heeft gewoon gewacht tot de 100% binnen was.

Dit is een aandeel uit het eerste SMART Pennies Rapport.

Naast deze verdubbeling staat ook een verliezer van 71,5% en daarnaast nog 3 andere aandelen uit het eerste rapport en 2 uit het tweede rapport, welke nog minimaal zo'n potentieel hebben. 

Sam doet dit met slechts een heel beperkt deel van de portefeuille. Naast heel conservatief in Holdings, Vastgoed en onze Value Portefeuille, mag er ook eens iets met wat meer risico opgenomen worden....  

Zijn filosofie daarrond is dat als je het heel spannend maakt voor een klein stukje van je portefeuille, je makkelijker doet wat moet (namelijk rustig afwachten en de goede bedrijven laten groeien in de rest van je portefeuille).

Het SMART Pennies Rapport is een jaarlijks rapport dat in november verschijnt en abonnees GRATIS krijgen bij een abonnement op SMART Capital.

Momenteel zijn er nog 3 aandelen van deze SMART Pennies koopwaardig.

De welke?

Dat vertel ik u graag indien u een abonnement neemt...... 

 

600_button_3_maanden_gratis_pd.jpg  

 

PS. Ik heb voor u nu een heel aantrekkelijke aanbieding. Als u nu een abonnement afsluit, krijgt u er 3 maanden GRATIS bij. Ja, u leest het goed. U krijgt SMART Capital 3 maanden gratis als u voor a.s. weekend een abonnement afsluit. Uw aanmelding moet dan wel uiterlijk op vrijdag 10 mei bij ons binnen zijn om de 3 maanden gratis te kunnen krijgen. U behoort dan tevens tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt over mijn huidige en nieuwe aanbevelingen, inclusief het SMART Pennies Rapport.

Zoals hierboven reeds gemeld, zijn er momenteel 3 SMART Pennies stocks koopwaardig.

200_sc_pennies_rapport.jpg Daarom, bent u op zoek naar een manier om beleggen leuk te houden, eventueel verborgen pareltjes te ontdekken, en wat peper toe te voegen aan uw bestaande portefeuille? Lees dan verder...

Hierin vind je het verhaal van John Templeton dat de inspiratie is voor dit rapport.

John Marks Templeton was een uitzonderlijk man, filantroop en waardebelegger. Hier wil ik de aandacht vestigen op het laatste, meer specifiek naar een actie die John Templeton uitvoerde aan het begin van zijn carrière.

Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog leende Templeton $10.000 dollar van zijn toenmalige werkgever. Met dat geld kocht hij voor ongeveer honderd dollar aandelen van alle bedrijven op de Amerikaanse beurs (104 verschillende) die onder $1 noteerden. 34 van deze aandelen hadden reeds het faillissement aangevraagd. Uiteindelijk werden slechts 4 aandelen compleet waardeloos. Gemiddeld werden de aandelen op 4 jaar tijd 4 keer meer waard.

Voor het huidige SMART Pennies Rapport werden alle aandelen uit Amerika, Canada en de eurozone (met uitzondering van Griekenland en enkele andere markten die niet bij alle brokers beschikbaar zijn) die onder de €3 noteren bekeken.

Het is te zeggen, deze 4363 aandelen werden gefilterd op ratio’s en cijfers om zo de aandelen met het hoogste risico te verwijderen. Er bleven toen nog 151 (!) aandelen over.

Daarna werd op het resterende aantal nogmaals hetzelfde gedaan op de zogenaamde “red flags”. Een red flag is de benaming van bepaalde gegevens of cijfers die zouden kunnen wijzen op manipulatie van de cijfers. 

Na deze twee filters bleven er nog 82 aandelen over.

Uiteindelijk krijgt u hier in dit rapport de 4 aandelen waarvan Sam de verhouding tussen het risico en het rendement als het meest kansrijk beschouwt.

Achteraan zal u ook de lijst van 40 pennystocks vinden welke vorig jaar als laatste overbleven. De resultaten zijn op zijn minst speciaal te noemen. De 40 aandelen samen konden ook de beurs al in het eerste jaar vlot verslaan. We volgen deze verder op en voegen een nieuwe lijst van centjesaandelen uit België en Nederland toe. Ik ben alvast benieuwd naar de resultaten in november.

Bent u ook benieuwd naar deze verborgen pareltjes? 100_sc_pennies_rapport.jpg

Sluit dan uiterlijk vrijdag 10 mei a.s. een abonnement af op SMART Capital, dan krijgt u er 3 maanden GRATIS abonnement bij en behoort u tevens tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt over de aanbevelingen in het SMART Pennies Rapport.  

 

Abonneer u vandaag nog en ga direct
met deze verborgen pareltjes aan de slag!

 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg 

Met vriendelijke groet,
 
Mario de Bakker
Uitgever SMART Capital