Aandelen of obligaties? Onze keuze is gemaakt

Nieuwsbrief SmartCapital

  

Aandelen of obligaties? Onze keuze is gemaakt!

  

600_sam_hollanders_foto4.jpg 

Het laatste nummer van SMART Capital is weer een absolute must geworden voor de ernstige belegger.

Sam gaat diep in op de voordelen van Value beleggen. Die beleggingsstijl is de jongste jaren minder populair zoals u ongetwijfeld weet, maar dat is heus geen reden om het kind met het badwater weg te gooien.

Wel integendeel, dit is het uitgelezen moment om deze stijl in uw portefeuille te gaan overwegen, want laat me hieronder eens een bijzonder interessante grafiek zien:
  

600_sc81.jpg

 
U ziet hier dat over de hele wereld 11 biljoen USD aan obligaties momenteel een negatieve coupon oplevert.

U krijgt dus geen geld, u verliest er geld aan.

Een waanzinnige situatie, en toch blijven beleggers hier massaal in gaan.

Voor ons niet gelaten hoor, maar dat kan je moeilijk een rationele manier van beleggen vinden.

Bij SMART Capital blijven we adepten van de Value stijl, maar met een strenge selectie van kwaliteit en winstgevendheid er bovenop. Wij willen immers de value traps gaan vermijden, die er op het eerste gezicht goedkoop uitzien, maar dat helemaal niet zijn.

Obligaties aan deze negatieve rentevoeten zijn voor ons helemaal geen optie. Je loopt als belegger een enorm renterisico en wanneer de inflatie in de toekomst weer de kop opsteekt (niet ‘als’) ben je als belegger de klos.

Daar willen wij absoluut niet aan meedoen. Het is gekkenwerk om als langetermijnbelegger hier op dit moment in te investeren.

Waarin dan wel? In een goed uitgekiende selectie van topbedrijven met een valuefilter.

Als belegger is het onbegonnen werk om hier zelf te gaan selecteren. Voor Sam is het een voltijdse baan en hij doet dat prima. Ettelijke uren per dag besteedt hij hieraan, om de beste bedrijven voor zijn portefeuille te vinden.

Welke bedrijven dat zijn, kunt u ontdekken in SMART Capital.

Teken vandaag nog in voor de beste beleggingstips, dan krijgt u er 3 maanden gratis bij.   

600_button_3_maanden_gratis_pd.jpg
 

Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.
 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg 

Met vriendelijke groet,
 
Mario de Bakker
Uitgever SMART Capital

 

PS. Ik heb voor u nu een heel aantrekkelijke aanbieding. Als u nu een abonnement afsluit, krijgt u er 3 maanden GRATIS bij. Ja, u leest het goed. U krijgt SMART Capital 3 maanden gratis als u vandaag nog een abonnement afsluit. U behoort dan tevens tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt over de huidige en nieuwe aanbevelingen, inclusief het SMART Pennies Rapport.

Onlangs hebben we het 1e pennystock-aandeel met 100% winst verkocht. Het was de DHI Group, een bedrijf dat rekruteringswebsites beheert en flink ondergewaardeerd was bij de voorstelling.

Er zijn momenteel nog 3 SMART Pennies stocks koopwaardig, welke ook minimaal zo'n potentieel hebben om met 100% winst verkocht te worden.

200_sc_pennies_rapport.jpg Daarom, bent u op zoek naar een manier om beleggen leuk te houden, eventueel verborgen pareltjes te ontdekken, en wat peper toe te voegen aan uw bestaande portefeuille? Lees dan verder...

In dit rapport vind je het verhaal van John Templeton dat de inspiratie is voor dit rapport.

John Marks Templeton was een uitzonderlijk man, filantroop en waardebelegger. Hier wil ik de aandacht vestigen op het laatste, meer specifiek naar een actie die John Templeton uitvoerde aan het begin van zijn carrière.

Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog leende Templeton $10.000 dollar van zijn toenmalige werkgever. Met dat geld kocht hij voor ongeveer honderd dollar aandelen van alle bedrijven op de Amerikaanse beurs (104 verschillende) die onder $1 noteerden. 34 van deze aandelen hadden reeds het faillissement aangevraagd. Uiteindelijk werden slechts 4 aandelen compleet waardeloos. Gemiddeld werden de aandelen op 4 jaar tijd 4 keer meer waard.

Voor het huidige SMART Pennies Rapport werden alle aandelen uit Amerika, Canada en de eurozone (met uitzondering van Griekenland en enkele andere markten die niet bij alle brokers beschikbaar zijn) die onder de €3 noteren bekeken.

Het is te zeggen, deze 4363 aandelen werden gefilterd op ratio’s en cijfers om zo de aandelen met het hoogste risico te verwijderen. Er bleven toen nog 151 (!) aandelen over.

Daarna werd op het resterende aantal nogmaals hetzelfde gedaan op de zogenaamde “red flags”. Een red flag is de benaming van bepaalde gegevens of cijfers die zouden kunnen wijzen op manipulatie van de cijfers. 

Na deze twee filters bleven er nog 82 aandelen over.

Uiteindelijk krijgt u hier in dit rapport de 4 aandelen waarvan Sam de verhouding tussen het risico en het rendement als het meest kansrijk beschouwt.

Achteraan zal u ook de lijst van 40 pennystocks vinden welke vorig jaar als laatste overbleven. De resultaten zijn op zijn minst speciaal te noemen. De 40 aandelen samen konden ook de beurs al in het eerste jaar vlot verslaan. We volgen deze verder op en voegen een nieuwe lijst van centjesaandelen uit België en Nederland toe. Ik ben alvast benieuwd naar de resultaten in november.

Bent u ook benieuwd naar deze verborgen pareltjes? 100_sc_pennies_rapport.jpg

Sluit dan vandaag een abonnement af op SMART Capital, dan krijgt u er 3 maanden GRATIS abonnement bij en behoort u tevens tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt over de aanbevelingen in het SMART Pennies Rapport.  

 

Abonneer u vandaag nog en ga direct
met deze verborgen pareltjes aan de slag!

 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg