Beleg in de Duitse middenstand

Nieuwsbrief SmartCapital

  

Beleg in de Duitse middenstand!

  

600_sam_hollanders_foto4.jpg 

We hebben een bedrijf in portefeuille opgenomen bij SMART Capital, waarmee we kunnen beleggen in de Duitse middenstand. De Duitse middenstand wordt de reden genoemd van de Duitse veerkracht om na twee wereldoorlogen, de hereniging van Duitsland en de financiële crisis, telkens weer op te klimmen tot het sterkste land van Europa.

Een heel boeiend en lucratief beleggingsthema dus!

Deze Duitse holding investeert in kmo's (MKB voor de Nederlanders). Het bedrijf koopt enkel succesvolle en financieel gezonde bedrijven, ze houden zich niet bezig met turnarounds of bedrijven in moeilijkheden. Ze focussen vooral op 5 sectoren welke vandaag ook de segmenten zijn waarin ze onderverdelen: Automotive, Construction & Infrastructure, Engineering, Medical Engineering & Life Sciences en Metals Technologie.

In de sectoren automatisering, meet­ & controle-technologie, logistiek en milieutechnologie willen ze ook nog graag investeren.

De Duitse middenstand wordt alom geroemd om haar sterkte en als de economische kracht die Duitsland drijft. Ik vind het dan ook heel leuk dat we via dit bedrijf in deze bedrijven (gespreid) kunnen beleggen.

Een uitstekend idee van Sam, als je het mij vraagt.

Voor hun acquisities hanteren ze enkele strikte criteria op het vlak van omzet en winstmarge. Ze willen verborgen kampioenen kopen en laat het management hiervan, naar stijl van Warren Buffett, ook nog heel vrij verder werken (met ondersteuning op administratie en juridisch gebied).

Hoewel ze wel stevig in cyclische bedrijven zitten en de koers nog wat lager kan (des te beter, kunnen we bijkopen), ben ik eigenlijk al lang niet meer zo enthousiast geweest over een bedrijf in onze portefeuille.

Daarom is de boodschap dan ook heel simpel en duidelijk: schrijf vandaag nog in op SMART Capital! Uw beste bondgenoot bij valuebeleggen in de Duitse middenstand. 

Teken vandaag nog in voor deze beleggingstip, dan krijgt u er 3 maanden gratis bij.   

 
600_button_3_maanden_gratis_pd.jpg
 

Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.
 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg 

Met vriendelijke groet,
 
Mario de Bakker
Uitgever SMART Capital

 

PS. Ik heb voor u nu een heel aantrekkelijke aanbieding. Als u nu een abonnement afsluit, krijgt u er 3 maanden GRATIS bij. Ja, u leest het goed. U krijgt SMART Capital 3 maanden gratis als u vandaag nog een abonnement afsluit. U behoort dan tevens tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt over de huidige en nieuwe aanbevelingen, inclusief het SMART Pennies Rapport.

Onlangs hebben we het 1e pennystock-aandeel met 100% winst verkocht. Het was de DHI Group, een bedrijf dat rekruteringswebsites beheert en flink ondergewaardeerd was bij de voorstelling.

Er zijn momenteel nog 3 SMART Pennies stocks koopwaardig, welke ook minimaal zo'n potentieel hebben om met 100% winst verkocht te worden.

200_sc_pennies_rapport.jpg Daarom, bent u op zoek naar een manier om beleggen leuk te houden, eventueel verborgen pareltjes te ontdekken, en wat peper toe te voegen aan uw bestaande portefeuille? Lees dan verder...

In dit rapport vind je het verhaal van John Templeton dat de inspiratie is voor dit rapport.

John Marks Templeton was een uitzonderlijk man, filantroop en waardebelegger. Hier wil ik de aandacht vestigen op het laatste, meer specifiek naar een actie die John Templeton uitvoerde aan het begin van zijn carrière.

Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog leende Templeton $10.000 dollar van zijn toenmalige werkgever. Met dat geld kocht hij voor ongeveer honderd dollar aandelen van alle bedrijven op de Amerikaanse beurs (104 verschillende) die onder $1 noteerden. 34 van deze aandelen hadden reeds het faillissement aangevraagd. Uiteindelijk werden slechts 4 aandelen compleet waardeloos. Gemiddeld werden de aandelen op 4 jaar tijd 4 keer meer waard.

Voor het huidige SMART Pennies Rapport werden alle aandelen uit Amerika, Canada en de eurozone (met uitzondering van Griekenland en enkele andere markten die niet bij alle brokers beschikbaar zijn) die onder de €3 noteren bekeken.

Het is te zeggen, deze 4363 aandelen werden gefilterd op ratio’s en cijfers om zo de aandelen met het hoogste risico te verwijderen. Er bleven toen nog 151 (!) aandelen over.

Daarna werd op het resterende aantal nogmaals hetzelfde gedaan op de zogenaamde “red flags”. Een red flag is de benaming van bepaalde gegevens of cijfers die zouden kunnen wijzen op manipulatie van de cijfers. 

Na deze twee filters bleven er nog 82 aandelen over.

Uiteindelijk krijgt u hier in dit rapport de 4 aandelen waarvan Sam de verhouding tussen het risico en het rendement als het meest kansrijk beschouwt.

Achteraan zal u ook de lijst van 40 pennystocks vinden welke vorig jaar als laatste overbleven. De resultaten zijn op zijn minst speciaal te noemen. De 40 aandelen samen konden ook de beurs al in het eerste jaar vlot verslaan. We volgen deze verder op en voegen een nieuwe lijst van centjesaandelen uit België en Nederland toe. Ik ben alvast benieuwd naar de resultaten in november.

Bent u ook benieuwd naar deze verborgen pareltjes? 100_sc_pennies_rapport.jpg

Sluit dan vandaag een abonnement af op SMART Capital, dan krijgt u er 3 maanden GRATIS abonnement bij en behoort u tevens tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt over de aanbevelingen in het SMART Pennies Rapport.  

 

Abonneer u vandaag nog en ga direct
met deze verborgen pareltjes aan de slag!

 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg