Ik ben niet gek, u wel?

Nieuwsbrief SmartCapital

  

Ik ben niet gek, u wel?

  

600_sam_hollanders_foto4.jpg 

De jongste tijd zien we dat risicovolle activa weer fors hoger gaan.

Emerging markets, goud, bitcoin, vastgoed, noem maar op.

Alles gaat omhoog.

Is dat een toeval? Uiteraard niet. De liquiditeit in het systeem wordt weer voluit verhoogd.

Mario Draghi eindigt in november zijn termijn als voorzitter van de ECB en hij wil nog eens volle gas gaan.

Niet moeilijk dat alles dan stijgt.

Obligaties presteren onwaarschijnlijk en het volume aan obligatiepapier met een  negatieve rente stijgt schrikbarend:
 

600_sc82.jpg

 
Dit lijkt me geen duurzame toestand te zijn, op z’n minst. De centrale bankiers creëren zeepbellen dat het niet mooi meer is. Maar je moet er niet over klagen.

Je moet er gebruik van maken!

De aandelen die wij bij SMART Capital opvolgen, zijn zelden zo interessant geweest. Het gekke marktbeleid creëert verstoringen op de markten waar handige valuebeleggers dankbaar gebruik van maken.

En reken maar dat wij bij SMART Capital dit ook doen!

Al meer dan 15 jaar staat SMART Capital garant voor de beste aandelenbeleggingen. Nog nooit is de valuestijl die wij toepassen zo interessant en potentieel rendabel geweest voor onze beleggers!

Bij SMART Capital krijgt u dan ook echt advies waarmee u een mooie beleggingsportefeuille kunt samenstellen. Geen eindeloze reeks aandelen, maar gedegen besprekingen. Aandelen worden ook echt opgevolgd.

Successen worden niet eindelijk uitgemolken en missers worden niet onder het tapijt geveegd. Een eerlijke aanpak, en dat geldt ook voor onze abonnementsprijzen.

Maak vandaag nog kennis met ons advies. Structureer uw vermogen op de beste manier en begin er direct mee. 

Teken vandaag nog in voor onze beleggingstips, dan krijgt u er 3 maanden gratis bij. 

 
600_button_3_maanden_gratis_pd.jpg
 

Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.
 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg 

Met vriendelijke groet,
 
Mario de Bakker
Uitgever SMART Capital

 

PS. Ik heb voor u nu een heel aantrekkelijke aanbieding. Als u nu een abonnement afsluit, krijgt u er 3 maanden GRATIS bij. Ja, u leest het goed. U krijgt SMART Capital 3 maanden gratis als u vandaag nog een abonnement afsluit. U behoort dan tevens tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt over de huidige en nieuwe aanbevelingen, inclusief het SMART Pennies Rapport.

Onlangs hebben we het 1e pennystock-aandeel met 100% winst verkocht. Het was de DHI Group, een bedrijf dat rekruteringswebsites beheert en flink ondergewaardeerd was bij de voorstelling.

Er zijn momenteel nog 3 SMART Pennies stocks koopwaardig, welke ook minimaal zo'n potentieel hebben om met 100% winst verkocht te worden.

200_sc_pennies_rapport.jpg Daarom, bent u op zoek naar een manier om beleggen leuk te houden, eventueel verborgen pareltjes te ontdekken, en wat peper toe te voegen aan uw bestaande portefeuille? Lees dan verder...

In dit rapport vind je het verhaal van John Templeton dat de inspiratie is voor dit rapport.

John Marks Templeton was een uitzonderlijk man, filantroop en waardebelegger. Hier wil ik de aandacht vestigen op het laatste, meer specifiek naar een actie die John Templeton uitvoerde aan het begin van zijn carrière.

Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog leende Templeton $10.000 dollar van zijn toenmalige werkgever. Met dat geld kocht hij voor ongeveer honderd dollar aandelen van alle bedrijven op de Amerikaanse beurs (104 verschillende) die onder $1 noteerden. 34 van deze aandelen hadden reeds het faillissement aangevraagd. Uiteindelijk werden slechts 4 aandelen compleet waardeloos. Gemiddeld werden de aandelen op 4 jaar tijd 4 keer meer waard.

Voor het huidige SMART Pennies Rapport werden alle aandelen uit Amerika, Canada en de eurozone (met uitzondering van Griekenland en enkele andere markten die niet bij alle brokers beschikbaar zijn) die onder de €3 noteren bekeken.

Het is te zeggen, deze 4363 aandelen werden gefilterd op ratio’s en cijfers om zo de aandelen met het hoogste risico te verwijderen. Er bleven toen nog 151 (!) aandelen over.

Daarna werd op het resterende aantal nogmaals hetzelfde gedaan op de zogenaamde “red flags”. Een red flag is de benaming van bepaalde gegevens of cijfers die zouden kunnen wijzen op manipulatie van de cijfers. 

Na deze twee filters bleven er nog 82 aandelen over.

Uiteindelijk krijgt u hier in dit rapport de 4 aandelen waarvan Sam de verhouding tussen het risico en het rendement als het meest kansrijk beschouwt.

Achteraan zal u ook de lijst van 40 pennystocks vinden welke vorig jaar als laatste overbleven. De resultaten zijn op zijn minst speciaal te noemen. De 40 aandelen samen konden ook de beurs al in het eerste jaar vlot verslaan. We volgen deze verder op en voegen een nieuwe lijst van centjesaandelen uit België en Nederland toe. Ik ben alvast benieuwd naar de resultaten in november.

Bent u ook benieuwd naar deze verborgen pareltjes? 100_sc_pennies_rapport.jpg

Sluit dan vandaag een abonnement af op SMART Capital, dan krijgt u er 3 maanden GRATIS abonnement bij en behoort u tevens tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt over de aanbevelingen in het SMART Pennies Rapport.  

 

Abonneer u vandaag nog en ga direct
met deze verborgen pareltjes aan de slag!

 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg