We hebben uitstekend nieuws voor u

Nieuwsbrief SmartCapital

  

We hebben uitstekend nieuws voor u!

  

600_sam_hollanders_foto4.jpg 

Wie op lange termijn bovenmaatse winsten wil, zal soms eens door de zure appel moeten bijten. Of denk je dat de grootsten der aarde dat nooit moesten doen?

The Washington Post Company kon je in 1973 kopen aan een waarde van 80 miljoen dollar. Op dezelfde dag kon je heel het bedrijf kopen en de activa meteen weer verkopen aan 400 miljoen dollar. Toch daalde de waarde van het bedrijf tot 40 miljoen dollar. En beleggers vonden het risicovoller om te kopen aan 40 miljoen dan aan 80 miljoen. Warren Buffett begreep het toen niet, maar deed er zijn voordeel mee. Hij kocht gewoon en boekte 100’en procenten winst.

Dat moet jij vandaag ook doen. Of ga je liever mee met de modetrends?

‘Value’ aandelen doen het nu al tien jaar minder goed dan ‘groei’ aandelen. Kijk maar eens naar de grafiek hieronder. Die toont de performance van de ‘Value’ en ‘Groei’ segmenten van de brede Russell 3000 index. Die beslaat 98% van de Amerikaanse aandelenmarkt.

 

600_sc83.jpg

 
Acht jaar is een lange periode, kan je zeggen, maar zo uitzonderlijk is dit allemaal niet. Aandelen zijn en blijven een langetermijnbelegging.

Vanwaar nu die underperformance? Wel, heel veel banken leken ‘value’ in 2007. Hun boekwaarde was toen al onhoudbaar, en ze kregen daardoor terecht een lage waardering. Ook is er een cyclische verklaring. Door de ongebreidelde QE van de centrale banken, zijn beleggers meer naar groei gaan kijken.

Maar, we hebben uitstekend nieuws voor u. Want wat toont wetenschappelijk onderzoek aan? Hogere rentevoeten zorgen ervoor dat beleggers naar goedkope aandelen gaan kijken. En zoals u weet, zijn de rentevoeten abnormaal laag.

Het perfecte moment om value te kopen is wanneer de markt een piek bereikt en terugvalt. Denk maar aan de dotcom zeepbel. Dan vluchten beleggers naar de kwaliteitsbedrijven met een lage waardering.

Nog een argument? Wanneer de winsten van de bedrijven aantrekken, kijken beleggers meer naar value aandelen. Groei is dan niet schaars meer, en dan ziet een goedkoop value aandeel er dubbel aantrekkelijk uit.

Het goeie nieuws? Het performanceverschil tussen bedrijven met een hoge en lage boekwaarde is 7,6% per jaar geweest, in het voordeel van de goedkope bedrijven. Value aandelen deden het in de periode tussen 1975-1995 in 90% van de gevallen beter.

Je moet wel de waarde van de bedrijven kennen om een goeie valuebelegger te zijn. Daar wil ik je bij helpen, want ik ken de waarde van elk bedrijf in onze selectielijst.

Als je het verschil kent tussen wat beleggers willen betalen en wat het bedrijf waard is, dan kan je op beide oren slapen.

Schrijf je dus vandaag nog in op SMART Capital. Want het komt niet zo vaak voor dat je vandaag de beste bedrijven kan kopen aan dergelijke waarderingen.

Laat SMART Capital je gids zijn. 

Teken vandaag nog in voor onze beleggingstips, dan krijgt u er 3 maanden gratis bij. 

 
600_button_3_maanden_gratis_pd.jpg
 

Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.
 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg 

Met vriendelijke groet,
 
Mario de Bakker
Uitgever SMART Capital

 

PS. Ik heb voor u nu een heel aantrekkelijke aanbieding. Als u nu een abonnement afsluit, krijgt u er 3 maanden GRATIS bij. Ja, u leest het goed. U krijgt SMART Capital 3 maanden gratis als u vandaag nog een abonnement afsluit. U behoort dan tevens tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt over de huidige en nieuwe aanbevelingen, inclusief het SMART Pennies Rapport.

Onlangs hebben we het 1e pennystock-aandeel met 100% winst verkocht. Het was de DHI Group, een bedrijf dat rekruteringswebsites beheert en flink ondergewaardeerd was bij de voorstelling.

Er zijn momenteel nog 3 SMART Pennies stocks koopwaardig, welke ook minimaal zo'n potentieel hebben om met 100% winst verkocht te worden.

200_sc_pennies_rapport.jpg Daarom, bent u op zoek naar een manier om beleggen leuk te houden, eventueel verborgen pareltjes te ontdekken, en wat peper toe te voegen aan uw bestaande portefeuille? Lees dan verder...

In dit rapport vind je het verhaal van John Templeton dat de inspiratie is voor dit rapport.

John Marks Templeton was een uitzonderlijk man, filantroop en waardebelegger. Hier wil ik de aandacht vestigen op het laatste, meer specifiek naar een actie die John Templeton uitvoerde aan het begin van zijn carrière.

Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog leende Templeton $10.000 dollar van zijn toenmalige werkgever. Met dat geld kocht hij voor ongeveer honderd dollar aandelen van alle bedrijven op de Amerikaanse beurs (104 verschillende) die onder $1 noteerden. 34 van deze aandelen hadden reeds het faillissement aangevraagd. Uiteindelijk werden slechts 4 aandelen compleet waardeloos. Gemiddeld werden de aandelen op 4 jaar tijd 4 keer meer waard.

Voor het huidige SMART Pennies Rapport werden alle aandelen uit Amerika, Canada en de eurozone (met uitzondering van Griekenland en enkele andere markten die niet bij alle brokers beschikbaar zijn) die onder de €3 noteren bekeken.

Het is te zeggen, deze 4363 aandelen werden gefilterd op ratio’s en cijfers om zo de aandelen met het hoogste risico te verwijderen. Er bleven toen nog 151 (!) aandelen over.

Daarna werd op het resterende aantal nogmaals hetzelfde gedaan op de zogenaamde “red flags”. Een red flag is de benaming van bepaalde gegevens of cijfers die zouden kunnen wijzen op manipulatie van de cijfers. 

Na deze twee filters bleven er nog 82 aandelen over.

Uiteindelijk krijgt u hier in dit rapport de 4 aandelen waarvan Sam de verhouding tussen het risico en het rendement als het meest kansrijk beschouwt.

Achteraan zal u ook de lijst van 40 pennystocks vinden welke vorig jaar als laatste overbleven. De resultaten zijn op zijn minst speciaal te noemen. De 40 aandelen samen konden ook de beurs al in het eerste jaar vlot verslaan. We volgen deze verder op en voegen een nieuwe lijst van centjesaandelen uit België en Nederland toe. Ik ben alvast benieuwd naar de resultaten in november.

Bent u ook benieuwd naar deze verborgen pareltjes? 100_sc_pennies_rapport.jpg

Sluit dan vandaag een abonnement af op SMART Capital, dan krijgt u er 3 maanden GRATIS abonnement bij en behoort u tevens tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt over de aanbevelingen in het SMART Pennies Rapport.  

 

Abonneer u vandaag nog en ga direct
met deze verborgen pareltjes aan de slag!

 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg