Wie geld wil eten, moet aandelen kopen

Nieuwsbrief SmartCapital

    

Wie goed wil slapen,
moet obligaties kopen.
Wie geld wil eten,
moet aandelen kopen

  

600_sam_hollanders_foto4.jpg  
Tijdens deze zomermaanden is het soms goed om eens afstand te nemen van de waan van de dag.

Ondertussen weten we allemaal dat de centrale banken de rentes op obligaties naar belachelijke of negatieve niveaus hebben geduwd. Beleggers zien door de bomen het bos niet meer.

Wie nu nog denkt dat hij na een voortdurende rentedaling van 40 jaar veilig zit in obligaties, moet zich toch eens laten checken.

De kansen op winst zijn nul en de kansen op verlies bijzonder groot!

Aandelen dan?

“Te risicovol” zeggen mensen me dan, terwijl je op een periode van tien jaar net een heel mooie kans op een aantrekkelijke rendement hebt.

Aandelen kunnen schommelen, maar volatiliteit is niet hetzelfde als kans op verlies! Daarom wil ik je graag eens herinneren aan het spreekwoord van de beroemde topbelegger André Kostolany.

Kostolany werd geboren in Hongarije maar werkte het grootste deel van zijn carrière in Parijs en New York. Hij profiteerde onder andere enorm van de marktencrash van 1929 en van de heropbouw van Duitsland.

 

600_sc86.jpg

 
‘Wie goed wil slapen, moet obligaties kopen. Wie geld wil eten, moet aandelen kopen.”

Kijk, dat vind ik nog eens een spreekwoord dat op het lijf van SMART Capital geschreven is.

En let op, zelfs dat goed slapen vind je bij obligaties tegenwoordig niet meer. Ik kan in elk geval niet goed slapen wanneer ik weet dat mijn geld elk jaar 2% minstens aan koopkracht verliest.

Kijk daarom een beetje op de langere termijn en geef de voorkeur aan aandelen van goedkope en kwalitatieve bedrijven.

Ik ben er zeker van dat de grote Kostolany het met mij eens is.

Schrijf daarom in op SMART Capital. Doe het risicoloos, vandaag nog, en behaal echte winsten met topaandelen.

Sam Hollanders is uw steun en toeverlaat op de beurs! 

Teken vandaag nog in voor onze beleggingstips, dan krijgt u er bovendien 3 maanden gratis bij. 

 
600_button_3_maanden_gratis_pd.jpg
 

Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.
 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg 

Met vriendelijke groet,
 
Mario de Bakker
Uitgever SMART Capital

 

PS. Ik heb voor u nu een heel aantrekkelijke aanbieding. Als u nu een abonnement afsluit, krijgt u er 3 maanden GRATIS bij. Ja, u leest het goed. U krijgt SMART Capital 3 maanden gratis als u vandaag nog een abonnement afsluit. U behoort dan tevens tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt over de huidige en nieuwe aanbevelingen, inclusief het SMART Pennies Rapport.

Onlangs hebben we het 1e pennystock-aandeel met 100% winst verkocht. Het was de DHI Group, een bedrijf dat rekruteringswebsites beheert en flink ondergewaardeerd was bij de voorstelling.

En afgelopen week hebben we de helft van onze 2e Penny-stock, Eldorado Gold, met 100% winst verkocht. Na de recente verdubbeling van dit aandeel hebben we onze positie gehalveerd. Op deze wijze gokken we bij deze SMART Pennie enkel verder met onze winst.

Er zijn momenteel nog 3 SMART Pennies stocks koopwaardig, welke ook minimaal zo'n potentieel hebben om met 100% winst verkocht te worden.

200_sc_pennies_rapport.jpg Daarom, bent u op zoek naar een manier om beleggen leuk te houden, eventueel verborgen pareltjes te ontdekken, en wat peper toe te voegen aan uw bestaande portefeuille? Lees dan verder...

In dit rapport vind je het verhaal van John Templeton dat de inspiratie is voor dit rapport.

John Marks Templeton was een uitzonderlijk man, filantroop en waardebelegger. Hier wil ik de aandacht vestigen op het laatste, meer specifiek naar een actie die John Templeton uitvoerde aan het begin van zijn carrière.

Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog leende Templeton $10.000 dollar van zijn toenmalige werkgever. Met dat geld kocht hij voor ongeveer honderd dollar aandelen van alle bedrijven op de Amerikaanse beurs (104 verschillende) die onder $1 noteerden. 34 van deze aandelen hadden reeds het faillissement aangevraagd. Uiteindelijk werden slechts 4 aandelen compleet waardeloos. Gemiddeld werden de aandelen op 4 jaar tijd 4 keer meer waard.

Voor het huidige SMART Pennies Rapport werden alle aandelen uit Amerika, Canada en de eurozone (met uitzondering van Griekenland en enkele andere markten die niet bij alle brokers beschikbaar zijn) die onder de €3 noteren bekeken.

Het is te zeggen, deze 4363 aandelen werden gefilterd op ratio’s en cijfers om zo de aandelen met het hoogste risico te verwijderen. Er bleven toen nog 151 (!) aandelen over.

Daarna werd op het resterende aantal nogmaals hetzelfde gedaan op de zogenaamde “red flags”. Een red flag is de benaming van bepaalde gegevens of cijfers die zouden kunnen wijzen op manipulatie van de cijfers. 

Na deze twee filters bleven er nog 82 aandelen over.

Uiteindelijk krijgt u hier in dit rapport de 4 aandelen waarvan Sam de verhouding tussen het risico en het rendement als het meest kansrijk beschouwt.

Achteraan zal u ook de lijst van 40 pennystocks vinden welke vorig jaar als laatste overbleven. De resultaten zijn op zijn minst speciaal te noemen. De 40 aandelen samen konden ook de beurs al in het eerste jaar vlot verslaan. We volgen deze verder op en voegen een nieuwe lijst van centjesaandelen uit België en Nederland toe. Ik ben alvast benieuwd naar de resultaten in november.

Bent u ook benieuwd naar deze verborgen pareltjes? 100_sc_pennies_rapport.jpg

Sluit dan vandaag een abonnement af op SMART Capital, dan krijgt u er 3 maanden GRATIS abonnement bij en behoort u tevens tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt over de aanbevelingen in het SMART Pennies Rapport.  

 

Abonneer u vandaag nog en ga direct
met deze verborgen pareltjes aan de slag!

 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg