Beleggen volgens de regels van de kunst

Nieuwsbrief SmartCapital

    

Beleggen volgens de
regels van de kunst!

  

600_sam_hollanders_foto4.jpg  
Wist u dat een groot deel van de beurshandel momenteel verloopt via algoritmes en computers die net een milliseconde sneller willen zijn dan de tegenpartij?

En dat de gemiddelde beleggingshorizon de afgelopen dertig jaar drastisch is gedaald, van meer dan vijf jaar naar minder dan vijf maanden?

Dat druist in tegen alle regels van de kunst. Want echt vermogen opbouwen, doe je in aandelen niet met een termijn van enkele dagen of weken.

Een goed bedrijf is als een goede wijn: hij moet rijpen.

Daar hechten we bij SMART Capital veel belang aan.

Ik ben nog nooit een belegger tegengekomen die winsten van honderden of zelfs duizenden procenten winst heeft behaald op een periode van enkele weken of maanden. Het duurt jaren, maar dat vertellen veel charlatans u uiteraard niet. Zij liegen nog steeds voor dat traden de grote winsten oplevert.

Kijk, voor mijn part doet iedereen wat hij wil, maar bij SMART Capital volgen we de winnende formules van Buffett en Graham.

Een van de beste manieren om regelmatig bij te sparen op de beurs, is door kwalitatieve holdings te kopen. Die holdings worden geleid door enkele van de beste beleggers ter wereld, en doen dat tegen ontzettend lage kosten.

Vaak krijg je als belegger ook toegang tot bedrijven die zelfs niet beursgenoteerd zijn, en waar een gewone sterveling dus niet in kan beleggen.

In het laatste nummer van SMART Capital bespreek ik welke holdings op dit moment koopwaardig zijn, en welke niet. Want vergis je niet: blindelings in holdings beleggen zonder de waardering te bekijken, is absoluut niet done! Je kan je lelijk verbranden indien je niet de juiste analyses maakt.

Gelukkig is SMART Capital er voor je om de juiste te kiezen.

Geniet van onze 15 jaar ervaring op de markten en bouw stelselmatig een mooie en winstgevende portefeuille op… volgende de regels van de kunst!

Teken vandaag nog in voor onze beleggingstips, dan krijgt u er bovendien 3 maanden gratis bij. 

 
600_button_3_maanden_gratis_pd.jpg
 

Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.
 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg 

Met vriendelijke groet,
 
Mario de Bakker
Uitgever SMART Capital