Verdubbel je geld in vijf jaar

Nieuwsbrief SmartCapital

    

Verdubbel je geld in vijf jaar

  

600_sam_hollanders_foto4.jpg  
Sam Hollanders ademt beurs’, was de eerste zin in een artikel uit 2016 in Mr Market Magazine. Dat enthousiasme zult u ook merken in dit boek. Met zijn karakteristieke toewijding loodst Sam de lezer door alle valkuilen en vooroordelen van beurs en beleggen, en legt hij uit hoe iedereen succes kan hebben over de lange termijn.

Iedereen, jawel. Want beleggen is beslist niét voor de happy few met financiële diploma’s en diepe zakken. Iedereen kan het leren. U ook.

De titel “Verdubbel je geld in vijf jaar” is volgens Sam bewust uitdagend gekozen om mensen te prikkelen, maar komt ook overeen met de 13,86% gemiddeld jaarlijks rendement dat Sam realiseerde tussen 2004 en 2019. Het is geen boek vol met de hypes van vandaag of slinkse trucs, maar wel een eerlijk verslag over zijn ervaringen, de successen en de mislukkingen, en wat hij daaruit heeft geleerd.

Sam is een beslagen expert en zorgt er in dit boek voor dat u met voldoende kennis en dus een gerust gemoed de beurs zal binnenstappen. En dat u dus niet zal doen als die idioot uit Sams favoriete quote, van de Amerikaanse beursgoeroe Joel Greenblatt: ‘Choosing individual stocks without any idea of what you’re looking for is like running through a dynamite factory with a burning match. You may live, but you’re still an idiot.’ 

Wilt u een portefeuille opbouwen die bestand is tegen risico en een gedegen kans maken om de waarde van uw portefeuille in 5 jaar te verdubbelen? Neem dan een abonnement op SMART Capital, dan krijgt u zijn boek er GRATIS bij.

Teken vandaag nog in voor de beleggingstips van Sam Hollanders, dan krijgt u zijn boek getiteld “Verdubbel je geld in vijf jaar” er gratis bij. 

 
200_sc_boek.jpg
 

Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.
 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg 

Met vriendelijke groet,
 
Mario de Bakker
Uitgever SMART Capital
   
SmartCapital
  
SmartCapital