Weet u wel waarin u belegt?

Nieuwsbrief SmartCapital

  

Weet u wel waarin u belegt?

  

600_sam_hollanders_foto4.jpg  
Fundamentele analyse is en blijft de grondslag van de filosofie van SMART Capital. Aandelen die worden gekozen op basis van diepgaande fundamentele analyse.

Jammer genoeg beleggen veel mensen tegenwoordig in alles en nog wat. Indexbeleggen is toch zo gemakkelijk, en meegaan met de stroom.

Maar weten zij nog waarin ze investeren?

Volgens mij niet.

U moet niet geloven dat alle beleggers op dezelfde nauwkeurige wijze tewerk gaan.

Vergeet het maar!

In de huidige gekte is alles wat naar technologie ruikt weer ‘hot’. Zelfs technologie die geen enkel competitief voordeel heeft en door een ander bedrijf in een wip kan worden gekopieerd.

Het beste voorbeeld hiervan is de recente verwarring die bij beleggers is ontstaan tussen Zoom Video Communications en Zoom Technologies.

ZM is de ticker voor Zoom Video Communications, dat de videosoftware maakt voor de tool die we tijdens deze lockdown allemaal gebruiken. De marktkapitalisatie is opgelopen tot zowat 40 miljard dollar.

Zoom Technologies daarentegen is een Chinees bedrijf dat elektronische communicatieproducten voor mobiele telefoons ontwikkelt en heeft niks te maken met het succesvolle bedrijf.

Maar het tickersymbool van dat bedrijf is… ZOOM!

U raadt het al, er ontstond verwarring en beleggers gingen in het verkeerde aandeel beleggen. De SEC, de Amerikaanse beurswaakhond, moest zelfs tussenbeide komen. Daarna werd de ticker van de verkeerde Zoom veranderd en ging het aandeel fors lager na een gekke rit.  

600_mt72.jpg

 
U merkt het al, beleggers voeren tegenwoordig geen enkele fundamentele analyse meer uit. Ze weten gewoon niet meer waarin ze beleggen! Het is een belachelijk voorbeeld dat tot in het extreme werd doorgetrokken.

Bij SMART Capital zult u dat niet voorhebben. Sam kent de bedrijven waarin hij belegt van naaldje tot draadje. Ze zijn ontworpen om uw vermogen te beschermen en te laten aangroeien, zonder buitensporige risico’s te nemen.

Neem dus vandaag nog een abonnement op SMART Capital, uw beste investering in lockdown tijden.

Zonder risico en 7 dagen niet tevreden, geld terug.

Lijkt het je wat? En wil je af van die spaarrekening die niks opbrengt? Schrijf dan vandaag nog in op SMART Capital, jouw gids voor rendabele valuebeleggingen. Teken hieronder in en beleg in goedkope en superieure bedrijven, dan krijg je er bovendien 2 cadeau's gratis bij.  

1) Gratis 254 pagina's tellend boek van Sam Hollanders getiteld: "Verdubbel je geld in vijf jaar"

2) Gratis SMART Pennies rapport, met daarin de verborgen pareltjes (pennystocks) uit Nederland en België.
 

 
Sluit vandaag nog een abonnement op SMART Capital af
 

600_sc_black_friday.jpg  

Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.
 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg 

Met vriendelijke groet,
 
Sam Hollanders
Hoofdredacteur SMART Capital
 
PS. hieronder treft u enkele quotes aan over mijn boek van 2 gewaardeerde collega's.
 
SmartCapital
  
SmartCapital