Beleggen is altijd wat pijnlijk

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Beleggen is altijd wat pijnlijk

    

  
Kent u dat gevoel ook?Sam Hollanders

U heeft een aandeel gekocht en begint wat te twijfelen. Zou het wel de goede aankoop geweest zijn? Ben ik niet te vroeg, of te laat?

Daarom zei de befaamde George Soros ooit dat beleggen pijnlijk is.

Correctie, CORRECT beleggen is altijd wat pijnlijk.

Waarom? Omdat beleggers die uit het goeie hout gesneden zijn, altijd tegen de menselijke natuur moeten ingaan. En dat doet altijd een beetje pijn, want per slot van rekening koop je vaak aandelen die het de afgelopen tijd niet goed hebben gedaan. Beleggers kopen toch liever de bedrijven die schitterend hebben gepresteerd, niet?

Wij moeten echter kijken naar de toekomstige rendementen, en daarom is value zo’n ijzersterke benadering. De afgelopen 50 jaar heeft value het zo’n 2,5% per jaar beter gedaan dan groei.

Een van de aandelen die ik bespreek ik de jongste editie, zit een beetje in een speciale sector: vastgoed in het Verenigd Koninkrijk! Is Sam nu helemaal gek geworden, met die Brexit toestanden, hoor ik u al denken?

Nee hoor, we hebben ze nog allemaal op een rijtje.

Dit bedrijf speelt in op de sterke bouwmarkt in het Verenigd Koninkrijk, en het aandeel is bijzonder goedkoop. De timing om dit bedrijf in de portefeuille op te nemen, kon niet beter zijn dan vandaag.

Is dit een bedrijf om jarenlang in de schuif te laten liggen als belegger?

Waarschijnlijk niet. We zullen de rit meerijden tot de waardering ons koersdoel bereikt, en dan onze mooie winst pakken.

Maar daar is niks mis mee, toch?

Dat is net de kracht van SMART Capital. We combineren immers twee selectielijsten: eentje met kwaliteitswaarden die je als kern van je portefeuille kan beschouwen, en een lijst met ‘value indexing’ waarden die actiever wordt beheerd in functie van de markt, en met stoplosses werkt. Op die manier kan je geweldige rendementen genereren, zoals we bij SMART Capital de afgelopen jaren ook hebben gedaan.

Vaak hebben we winsten van honderden procenten behaald door tijdig in te stappen toen niemand een aandeel wilde, en het dan te verkopen toen het populair werd.

Wil je ook deze tips meteen toepassen? Dat kan al voor €249 euro per jaar.

What’s in it for me, hoor ik je denken?

Wel, dit:

  • 15 jaar aandelenervaring
  • 100% objectief advies (onze enige bron van inkomsten zijn abonnementen)
  • Duidelijke en overzichtelijke portefeuilles
  • Bewezen trackrecord
  • Eenvoudig toe te passen strategie: jij behoudt de controle!

Intekenen kan je risicoloos HIER doen (niet goed = geld terug) 
 

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
Hoofdredacteur SMART Capital 

 
PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het rapport "Hoe u Grote Winsten kan Behalen Zonder Grote Risico's... met dit Streng Bewaakte Geheim van de Beursgoeroe's", gratis toegestuurd bij uw abonnement.
 

600_sc17.jpg