Een beter alternatief voor een beleggingsfonds

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Een beter alternatief voor een beleggingsfonds!

    

  
Sam Hollanders

Beleggers die spreiding willen, gaan vaak naar beleggings-fondsen. Het probleem is dat de kosten vaak hoog zijn, en de prestaties minder goed dan de markt.

Ik heb een oplossing voor jou in mijn Selectielijst die je vast zal interesseren. Ik volg dit aandeel al vele jaren, en zat al lang te azen om het in mijn portefeuille op te nemen.

Onlangs is het aandeel in mijn aankoopzone gekomen! Dat betekent dat het aan de huidige koers koopwaardig is.

Die aankoopzone is niet lukraak gekozen, maar steunt op mijn diepgaande fundamentele analyse. Als je het aandeel aan de huidige koersen koopt, dan ben ik ervan overtuigd dat je de komende jaren mooie rendementen zal boeken.

Dit aandeel is immers een holding met gediversifieerde activiteiten.

Een aankoop van dit aandeel laat je toe om te participeren in erg beloftevolle sectoren voor de toekomst. En het beste is, je kan dit via dit aandeel doen met veel lagere kosten dan een beleggingsfonds. De aandeelhouders van dit bedrijf werken immers voor eigen rekening, en willen een langetermijnverhaal opbouwen.

Denk nu ook niet dat dit een eendagsvlieg is: dit bedrijf bestaat al vele decennia.

Het track record op lange termijn is gewoon geweldig te noemen. En jij krijgt met een abonnement op SMART Capital vandaag de kans om dit aandeel een heel stuk onder de intrinsieke waarde op te pikken die ik berekend heb.

Waarom? Omdat beleggers nu eenmaal kuddedieren zijn en soms prachtige bedrijven in het verdomhoekje zetten.

Geen erg, dit is een uitgelezen koopkans voor geduldige langetermijnbeleggers zoals jij en ik.

Enkel op die manier realiseer je de hoogste rendementen. De waardering van een belegging bepaalt immers het toekomstige rendement. Ik heb dit de afgelopen 15 jaar al meer dan eens gezien.

Een buitenkans om dit topaandeel in portefeuille te nemen, wil ik niet laten liggen.

 
GEEF ME METEEN TOEGANG TOT JOUW LIJST!

 

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
Hoofdredacteur SMART Capital 

 
PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het rapport "Hoe u Grote Winsten kan Behalen Zonder Grote Risico's... met dit Streng Bewaakte Geheim van de Beursgoeroe's", gratis toegestuurd bij uw abonnement.
 

600_sc17.jpg