Waarom value aandelen gaan schitteren

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Waarom value aandelen gaan schitteren

     

Sam Hollanders

 
Sam Hollanders hier.

Value-aandelen staan volgens mij op een belangrijk keerpunt. Het is belangrijk dat je hier als belegger rekening mee houdt en er naar handelt. Dit kan je immers wel eens flink wat geld gaan opleveren als je rekening houdt met deze trend!

Op de onderstaande grafiek zie je het duidelijker voorgesteld.
 

600_sc21.jpg 

 
Value aandelen zijn immers niet meer zo onpopulair geweest sinds de technologie-zeepbel in elkaar klapte. Ook toen stonden value aandelen op een keerpunt en kon je ze kopen tegen enorme discounts. Ik herinner me nog de winsten die je maakte door aandelen uit de oude economie te kopen, die niemand meer wilde hebben.

Honderden procenten winst waren het gevolg!

Ook nu zitten we op een keerpunt dat volgens mij de basis kan leggen van buitengewone beleggingswinsten. Beleggers doen immers vaak het tegenoverstelde van wat ze zouden moeten doen: ze kopen wanneer bepaalde aandelen populair zijn, en verkopen wanneer niemand ze nog wil.

Het is een recept om géén geld te verdienen op de aandelenmarkten.

Als je het beter wil doen, zal je moeten handelen wanneer value aandelen spotgoedkoop zijn tegenover de rest van de markt. We zien trouwens al voorzichtig dat de markt aan het keren is en dat de trend heel stilletjes aan het omdraaien is.

Een dergelijk proces gaat natuurlijk niet van de ene dag op de andere en vraagt wat tijd.

Ik zeg nu ook niet dat vanaf morgen value-aandelen meteen dubbel zo goed gaan presteren als de duur gewaardeerde aandelen. Maar dat is een voordeel voor jou, omdat je dan rustig kan accumuleren als belegger. Je kan je NU al positioneren voor deze trendommekeer, maar dan moet je nu al de nodige voorbereidingen treffen.

Hoe je dat doet?

Door het onafhankelijke value advies van SMART Capital te volgen uiteraard. Wij zijn de nieuwsbrief met de langste staat van dienst in goedkope kwaliteitsaandelen.

Ik herinner me nog een advies van amper een maand geleden, toen een van onze favoriete Belgische bedrijven was gezakt naar een dieptepunt qua waardering. ‘KOPEN’ was toen het duidelijke advies, omdat het aandeel duidelijk in onze koopzone was terechtgekomen. Vandaag staan we al op meer dan 10% winst en voor we ons koersdoel bereiken, kunnen er nog tientallen procenten winst bij komen.

Dat is de manier waarop je als belegger geld verdient, en die ‘kunst’ willen we graag samen met jou beoefenen.

Leuk voorstel, niet?

Als je je dus wil positioneren voor de sterke outperformance van value aandelen, weet je wat je moet doen: intekenen op SMART Capital.

JA, GEEF ME METEEN TOEGANG TOT JOUW TIPS!

 

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
Hoofdredacteur SMART Capital 

 
PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het rapport "Hoe u Grote Winsten kan Behalen Zonder Grote Risico's... met dit Streng Bewaakte Geheim van de Beursgoeroe's", gratis toegestuurd bij uw abonnement.
 

600_sc17.jpg