Hoe haal je 478 procent winst

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Hoe haal je 478% winst?

     

Sam Hollanders

 
Sam Hollanders hier.

Mijn vakantie loopt weer stilaan ten einde, maar toch kan ik het niet laten om de beurs te blijven opvolgen.

In de Selectielijst van SMART Capital viel me onlangs een aandeel op dat ik al heel lang van nabij opvolg. Het is een Belgisch bedrijf dat momenteel echt booming business aan het doen is. Het bedrijf is aan z’n beste jaar ooit bezig.

Ik volg het bedrijf al op nog vóór Beursloper samenging met SMART Capital.

Het aandeel waarover ik je sprak, kwam immers aan een erg lage koers in de selectielijst van Beursloper indertijd in maart 2013. Toentertijd kan ik je verzekeren dat de ‘mood’ rond dit bedrijf bijlange niet zo positief was als nu.

Beleggers zagen het niet meer zitten en stuurden het bedrijf een heel eind onder z’n intrinsieke waarde. Nochtans kon een beetje analist zo zien dat de turnaround geslaagd was, maar anderen durfden niet kopen omdat het bedrijf al zo fors was gestegen.

Ook ik had het in de smiezen en begon toen koortsachtig dit bedrijf door te lichten en zag dat dit nog maar het begin was. Mijn ‘value’ gevoel kwam toen volop naar boven en het begon overal te jeuken  toen ik het bedrijf van naaldje tot draadje had geanalyseerd.

Ik kon niet anders dan voluit kopen en dat deed ik dan ook. Zowel voor mezelf als de abonnees. Dat heeft ons geen windeieren gelegd, want vandaag staan we meer dan 6x zo hoog met dit aandeel. 478% winst was je deel geweest indien je vanaf het begin in dit aandeel was meegegaan.

5000 EURO belegd in dit aandeel zou vandaag dus 28.900 EUR geworden zijn.

Daar kan je al iets mee doen.

Bij value beleggen is het altijd hetzelfde: een aandeel is zwaar ondergewaardeerd, en niemand moet het nog. En dat terwijl het businessmodel van het bedrijf gewoon intact is gebleven, maar even een moeilijke periode doormaakt.

Dat zijn de momenten om te kopen en om buitengewone winsten te realiseren. Ik ga dus helemaal niet mee in het verhaal dat de beurs duur is en dat er geen opportuniteiten meer zouden zijn.

In mijn Selectielijsten heb ik voldoende bedrijven zitten die net hetzelfde parcours kunnen afleggen als dit aandeel. Met enkele procenten winst zijn we niet tevreden, want value beleggen gaat over het vinden van de echte kleppers.

Een abonnement op SMART Capital neemt je heel wat werk uit handen. Ik kies voor jou de beste aandelen, en ik vertel je ook wanneer je moet verkopen. Dat heb ik met dit aandeel gedeeltelijk gedaan, want ik heb een vierde van de positie verkocht.

Winst nemen is ook belangrijk!

Die winst kan je herbeleggen, of aan jezelf en je naasten spenderen.

Een abonnement op SMART Capital kost je geen rib uit je lijf: €249 voor een jaar en €399 voor twee jaar.

Voor dat geld krijg je wekelijkse updates, alerts en kan je me mij uiteraard ook mailen. Zo word ik voor een heel bescheiden bedrag je partner in crime op de aandelenmarkten. Want met twee sta je sterker dan alleen op deze woelige markten.

Lijkt het je wat?

Teken dan hier meteen in.

 

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
Hoofdredacteur SMART Capital 

 
PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het rapport "Hoe u Grote Winsten kan Behalen Zonder Grote Risico's... met dit Streng Bewaakte Geheim van de Beursgoeroe's", gratis toegestuurd bij uw abonnement.
 

600_sc17.jpg