Deze markt biedt kansen voor jou

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Deze markt biedt kansen voor jou!

     

Sam Hollanders

 
Sam Hollanders hier.

Ik krijg de jongste dagen weer opvallend meer mailtjes van ongeruste lezers en abonnees. Ze vragen zich af of het tij op de beurzen nu gekeerd is, omdat de volatiliteit wel erg fors is gestegen. Die wordt uitgedrukt aan de hand van de VIX-index, zoals je waarschijnlijk wel weet.

Op 9 september knalde hij liefst 40% hoger, op één dag! 

 600_sc24.jpg

 

Nu, wat ik mijn lezers en abonnees al heel lang probeer duidelijk te maken, is dat volatiliteit niet de vijand is van de ernstige valuebelegger, maar de vriend.

Beurskoersen bewegen soms op gekke manieren, en we weten allemaal dat de centrale banken over de hele wereld een forse vinger in de pap te brokkelen hebben tegenwoordig.

Vrijwel alles wordt gemanipuleerd.

Dat hoeft voor jou echter geen probleem te zijn: doe er je voordeel mee.

Dat doen we bij SMART Capital ook, wees gerust.

Iedereen zegt dat de beurzen duur zijn en dat ze geen koopwaardige aandelen meer vinden. Indien je je huiswerk echter goed maakt en gedegen analyses maakt, dan is het nog altijd perfect mogelijk om aantrekkelijk gewaardeerde aandelen te vinden.

In het jongste nummer van SMART Capital belicht ik 2 topaandelen die ik in mijn Value Indexing Selectielijst opneem. Beide zijn ijzersterke bedrijven waarvan ik de komende tijd heel wat verwacht.

Zo heb ik koersdoelen berekend die een heel stuk boven de huidige koers liggen.

Hoe ik die aandelen heb gevonden?

Lezen en studeren en analyseren!

De vraag is echter hoe jij ervan kan profiteren als belegger. 

Ik deel mijn kennis graag met je als je een abonnement neemt op SMART Capital. Op die manier kan je een mooie portefeuille uitbouwen waarover jij toch de controle houdt.

Ik vertel je er hier alles over.

 

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
Hoofdredacteur SMART Capital 

 
PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het rapport "Hoe u Grote Winsten kan Behalen Zonder Grote Risico's... met dit Streng Bewaakte Geheim van de Beursgoeroe's", gratis toegestuurd bij uw abonnement.
 

600_sc17.jpg